Advanced+ Slipcursus

Leer je auto kennen en beheersen in een veilige omgeving, waarna je in onze ongevallensimulator een heuse ‘roll-over’ gaat ervaren.

Boek training

Informatie

Duur: 3:45 uur
Kosten: €124,-
per persoon
Groep grootte: 12 deelnemers
Vervoer: Maximaal 4 auto’s van Rijvaardigheidscentrum Lelystad, deelnemers worden verdeeld onder deze auto’s.

Wat leer je?

Je leert een auto kennen en beheersen in een veilige omgeving

Leer het maximale uit je remsysteem te halen tijdens de remproef

Afsluitende sessie van maximaal 45 minuten in onze ongevallen simulator, waarmee een “roll-over” nagebootst wordt

Leren van de mogelijk en onmogelijkheden van een auto

Boek training

Advanced+ Slipcursus

“Tijdens de Advanced+ Slipcursus ga je de basis vaardigheden leren waarmee je een auto uit onverwachte situaties kan halen. Daarnaast gaan onze experts aan het einde van de cursus je in onze ongevallensimulator stap voor stap uitleggen wat je moet doen in het geval van een “roll-over”. Zo leer je zelfs het hoofd koel te houden als je auto niet meer op zijn wielen staat.”

Wat leer je tijdens deze training? 

Tijdens deze training leer je het maximale uit jezelf te halen en de auto te beheersen in een veilige omgeving. Er komen tijdens deze training verschillende obstakels aan bod, zodat je het maximale uit je tijd kan halen. Deze training wordt afgesloten met ongevallen simulator, waarmee een ”roll-over” nagebootst wordt. 

Alle trainingen

30% discount on appearals

Onze trainingen

Bekijk hieronder ons uitgebreide trainingen aanbod. Heb je moeite met het kiezen van een rijtraining? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Blogs

Tips, weetjes, nieuws en meer! Blijf op de hoogte!

Lees alle blogs

Het meest moderne rijvaardigheidscentrum van Nederland.

  • Een onvergetelijke rijervaring.
  • Leerzaam en spannend!
  • Ervaring voor jaren.

New Interior Collection

Theorie

Tijdens een ongeluk gaat alles zo snel dat het lastig is om helder na te denken. Wat moet je doen?  En waar moet je op letten? Tijdens deze training leer je juist te reageren in deze situatie. Stap in onze ongevallensimulator, waarmee je 180 graden draait en onze experts leren je hoe je veilig uit deze situatie kunt komen.

Voorbereid op weg

Hoeveel kilometers je per jaar ook rijdt of hoe ervaren je ook bent, een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan zomaar gebeuren dat je in een ongeluk terecht komt. Dit kan gebeuren door een andere bestuurder, het wegdek of doordat je wat moet ontwijken. Als je plotseling op de zijkant of ondersteboven terecht komt slaat de paniek toe, tijdens deze training leer je hoe je jezelf en eventuele inzittende in zo’n ongeval op zo’n veilig mogelijk manier uit het voertuig kunt bevrijden.

CONTACT

30% discount on appearals

reviews

De hele dag je eigen auto leren kennen en vooraf de nodige uitleg op zeer luchtige wijze gebracht, kortom een leerzame en leuke dag die ik een ieder kan aanraden – Don Lamper 

reviews

Leuk om mijn dochter in actie te zien. Perfecte uitleg van de instructeur. – Cees Spierenburg

Reviews

Echt leuk om te doen. En je wordt even met je neus op de feiten geduwd. Het personeel is leuk en aardig, de lunch is uitstekend. – Riny Heimans

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact