Groepen

Bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad kun je als groep terecht voor de Advanced Rijtraing en Intensive Rijtraining. 

Offerte aanvragen Contact

Advanced Rijtraining

Intensive Rijtraining

 

Slipcursus: Een onvergetelijke ervaring

Niet iedereen is zich bewust van eventuele gevaren in het verkeer, maar hier word je tijdens een slipcursus op een leuke manier bewust van! Een slipcursus bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad is ideaal voor iedere gelegenheid! Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een leuke dag met vrienden? Het kan allemaal tijdens een slipcursus bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad.

Onvergetelijk vrijgezellenfeest

Is de toekomstige bruid of bruidegom dol op actie en ben je op zoek naar een spectaculair vrijgezellenfeest? Dan is een slipcursus misschien wel het perfecte idee! Met verschillende spectaculaire manoeuvres wordt dit een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Spectaculair bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een leuk en spectaculair bedrijfsuitje? Dan is een slipcursus bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad het perfecte bedrijfsuitje voor jouw team. Met de keuze uit de verschillende slipcursussen zit er voor iedereen iets leuks tussen!

Leerzame activiteit voor vriendengroepen

Wie van jouw vriendengroep kan zich het beste redden in bepaalde situaties? Kom erachter tijdens een leerzame slipcursus samen met jouw vrienden.

Slipcursus bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad

Rijvaardigheidscentrum Lelystad ligt centraal gelegen en is gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer. Wil je meer informatie over de verschillende slipcursussen of zou je graag een slipcursus bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad willen boeken? Neem gerust contact met ons op via 0320 783 001 of mail naar info@rclelystad.nl.