Advanced Slipcursus
voor groepen

Contact Offerte aanvragen

Informatie

Duur: 3 uur

Wat leer je?

Je leert een auto kennen en beheersen in een veilige omgeving

Leer het maximale uit je remsysteem te halen tijdens de remproef

Bedwing de gladde helling

Krijg de auto onder controle vanuit een achterwielslip

Offerte aanvragen

New Interior Collection

Advanced Slipcursus

Wat is er leuker en leerzamer dan het volgen van een slipcursus met jouw vrienden, collega’s of familie? Tijdens deze Advanced Slipcursus leer jij met je eigen groep de onmogelijkheden en mogelijkheden van de auto. Deze 3-uur durende slipcursus, waarbij je onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland word je bewust gemaakt van dat we kwetsbaar zijn in het dagelijks verkeer. De basis om gevaren te leren herkennen en te vermijden wordt tijdens deze cursus gelegd.

Wat leer je tijdens deze cursus?

Tijdens de 3-uur durende slipcursus komen unieke onderdelen zoals de helling en de beruchte ‘plaat’ aan de orde. Je laat jezelf en de groep waarmee je op cursus bent, trainen op het gebied van voertuigbeheersing door de kundigste en leukste instructeurs van Nederland in de auto’s van Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Om deel te nemen aan deze training dien je 18 jaar of ouder te zijn en dien je in het bezit van een geldig rijbewijs.

 
alle trainingen

30% discount on appearals

Een relatie dag met een boodschap

Armstrong Ceiling Solutions kwam bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad voor een relatie dag met een boodschap. Zij namen een groep relaties mee voor een dag met het thema “Onze relaties veilig onderweg!” 

“Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen een rijvaardigheidstraining volgen,…”

Wietze Bosz / Armstrong Ceiling Solutions

Lees meer

De kracht van herhaling

De NS is in 2018 en 2019 op ons rijvaardigheidscentrum. “Een echte eye-opener is de vertaling van snelheid naar remweg…” 

J.J. Vrenegoor/ NS treinmodernisering

Lees meer

New Interior Collection

2todrive deelnemers

Ben je nog geen 18 jaar maar zou je graag mee willen doen aan de rijvaardigheidstraining en heb je een geldig rijbewijs? 2todrive deelnemers zijn ook van harte welkom tijdens de 3-uur durende slipcursus. De op het rijbewijs ingeschreven coach dient dan ook deel te nemen aan de cursus.

Lunch mogelijkheden

Om jullie uitje compleet te maken, verzorgen wij, indien gewenst, ook een heerlijke lunch. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van cappuccino, thee en andere warme dranken. Er zijn vele mogelijkheden!

Voorbereid op weg

Er zijn een aantal belangrijke technieken die je moet beheersen om de controle te krijgen over jouw auto in onverwachte situaties, maar ook simpelweg tijdens het rijden. Wij zorgen ervoor dat jij na deze cursus de basis technieken onder de knie hebt en dat je weet wat je moet doen als je in onverwachte situaties raakt. Samen met jouw groep vrienden, collega’s of familieleden ga jij deze slipcursus als heel leuk en leerzaam ervaren!

Vraag offerte aan

30% discount on appearals

Hier onder vind je nog meer trainingen

Caravan training

Leer tijdens onze intensieve caravan- en aanhangwagen dagtraining de belangrijkste technieken om bij onverwachte situaties uw aanhangwagen of caravan te beheersen.

Bekijk nu!

Intensive rijtraining

Een 4-uur durende slipcursus/rijvaardigheidstraining, waarbij je onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland bewust wordt gemaakt dat we kwetsbaar zijn in het dagelijks verkeer!

Bekijk nu!

Pro* rijtraining

Bewust worden van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Doel is om gevaren te leren herkennen en te vermijden in de eigen auto. De nadruk van deze training ligt op het voorkomen van ongevallen.

bekijk nu!

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact