LEUK OM TE GEVEN, NOG LEUKER OM TE KRIJGEN

Zoek je een origineel, leerzaam én spannend cadeau dat niet snel vergeten zal worden? 

Bestel cadeaubon

Geef een belevenis cadeau
Leerzaam en leuk
Origineel cadeau
Voor beginnende bestuurders en professionals

Een spectaculair cadeau: Slipcursus

Ben je op zoek naar een uniek, origineel en leerzaam cadeau om te geven? Dan is een slipcursus een ideaal cadeau! Een slipcursus zorgt voor dat beetje extra kennis in gevaarlijke situaties. Wanneer je in de auto zit en je door gladheid in een slip raakt is dat namelijk best eng en vooral gevaarlijk als je niet weet wat je moet doen. Deze slipcursus die jij cadeau kan geven of krijgen biedt de nodige kennis en ervaring. Een slipcursus is een leerzaam en erg leuk cadeau!
 
 

Groot aanbod slipcursussen

Tijdens een slipcursus leer je diverse technieken, wat inhoudt je per cursus verschillende onderdelen zal gaan uitvoeren in de praktijk. Rijvaardigheidscentrum Lelystad biedt vier verschillende slipcursussen:
 
 
 
 
Bovenstaande slipcursussen zijn ieder verschillend van elkaar waardoor je goed kunt kijken welke slipcursus jou het meeste aanspreekt als cadeau. Tijdens de 3- en 4 uur durende slipcursus leer je de basiselementen van een auto in combinatie met verschillende unieke onderdelen. De slipcursus met ongevallensimulator 
biedt een extra onderdeel, namelijk een ervaring in een ongevallensimulator om de dag spectaculair af te sluiten. Alle slipcursussen bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk. Een slipcursus als cadeau is leerzaam, leuk en blijft je voor altijd bij.
 

Slipcursus bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad

Rijvaardigheidscentrum Lelystad ligt nabij de A6 en is gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer. Wil je meer informatie over de verschillende slipcursussen en rijvaardigheidstrainingen of zou je graag een cursus bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad willen volgen? Neem gerust contact met ons op via 0320 783 001 of mail naar info@rclelystad.nl.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact