Campertraining

Deze training is bedoeld voor diegenen die op reis gaan met een camper. Of u nu beginnende of al doorgewinterde camperaar bent, tijdens onze uitgebreide en voor Nederland unieke campertraining leert u de fijne kneepjes van het rijden met camper.

Boek training

Informatie

Duur: 8 uur.
Kosten: €225,- per persoon, mogelijkheid tot bijrijder voor €75,00.
Vervoer: eigen camper

Wat leert u?

U ervaart wat wel en niet kan wanneer u met een camper rijdt;

U leert zelf goed kijken en uw zichtbaarheid verbeteren;

Na de training heeft u de juiste kennis om goed voorbereid en veilig op vakantie te gaan;

Manoeuvreren met de camper;

Parkeren met de camper;

U vergroot uw behendigheid met de camper.

bOEK TRAINING

Wat leert u tijdens deze campertraining?

Deze training is bedoeld voor diegenen die op reis gaan met een camper. Of u nu beginnende of al doorgewinterde camperaar bent, tijdens onze uitgebreide en voor Nederland unieke campertraining leert u de fijne kneepjes van het rijden met camper. Het doel van onze training is het veiligheidsbewustzijn te verhogen waardoor u met meer vertrouwen met een camper rijdt, hierdoor start uw vakantie op het moment dat u plaats neemt achter het stuur van uw camper en niet pas op de eindbestemming.

Doet de bijrijder hetzelfde als de deelnemer?
Nee, de bijrijder zal wel zowel bij de theorie als het volledige praktijkgedeelte van de training aanwezig zijn, maar doet niet hetzelfde als de bestuurder. De bestuurder heeft voorrang bij de oefeningen en de bijrijder assisteert bij verschillende onderdelen.

30% discount on appearals

New Interior Collection

Onderdelen van de training

Wij bieden tijdens onze training een efficiënte mix van theorie en onderstaande praktijkonderdelen:

  • Zit- en stuurhouding;
  • Spiegelafstelling en dode hoeken leren kennen;
  • Belading en het veilig vastzetten van de lading;
  • Recht achteruitrijden (spiegeltechniek);
  • Slalom rijden (vooruit en achteruit);
  • Bocht links en rechts achteruit kunnen rijden;
  • Parkeren en een (denkbeeldige) garage in rijden (zowel links als rechts)
  • Manoeuvreren op een dwarshelling.

Duur van de training

Wij bieden de camper training aan als dag training van 8 uur.

Materieel

Voor de training wordt standaard gebruik gemaakt van uw eigen camper. Aan iedere instructeur worden maximaal 3 campers verbonden.

Kosten

Wij bieden deze intensieve dagtraining aan voor € 225,00 per persoon. Naast de lunch die bij deze training is inbegrepen is er tijdens deze intensieve dag regelmatig ruimte voor een kop koffie, thee of cappuccino.

Vraag offerte aan

30% discount on appearals

New Interior Collection

Combinatie samenstelling

Het is mogelijk om per camper een partner te betrekken in de training. Deze persoon zit samen met u in uw auto, neemt deel aan de theorie en wordt betrokken bij het trainingsprogramma. Voor €75,00 inclusief lunch en theorieles kunt u uw vriend, partner of collega meenemen. Dit kunt u aangeven in het boekingsformulier.

review

Vandaag de slipcursus gedaan op het terrein in Lelystad. Zeer tevreden over de cursus! Bij aankomst hartelijk welkom geheten en koffie en thee aangeboden gekregen. Na de theorie op naar buiten en 3 oefeningen gedaan. Er wordt de tijd voor je genomen, is ruimte voor vragen en opmerkingen. Zeer tevreden, absoluut een aanrader!! – Matthijs Klein

review

Leuke rijvaardigheidstraining gehad! Je word je wel bewust van de risico’s. Er was ook ruim de tijd om de diverse parcoursen te rijden zodat je ook echt steeds beter ging reageren op de situaties. Ook n prima instructeur! Aanrader – Maarten Klaassen 

review

Goede lokatie om bepaalde rijvaardigheden wat op te vijzelen. In mijn geval een slipcursus. Dan leer je de auto toch wat beter kennen. Vooral het stuk op de natte baan is best lastig als de auto ineens wegzwiept. Aanrader. Kundige mensen en leuk om eens te doen – Eric Hammink

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact