Intensive rijtraining

Contact Offerte aanvragen

Informatie

Duur: 4 uur

Wat leer je?

Tijdens de theoriecursus leer je de basis van goed én veilig autorijden

Je leert een auto kennen en beheersen in een veilige omgeving

Leer het maximale uit je remsysteem te halen tijdens de remproef

Bedwing de gladde helling tijdens deze slipcursus 4.0

Leren van de mogelijk en onmogelijkheden van een auto

Offerte aanvragen

New Interior Collection

Intensive rijtraining voor groepen 

Ben jij klaar voor een leuke en leerzame slipcursus met vrienden, collega’s of familie? Bij rijvaardigheidscentrum bieden we leuke en leerzame trainingen aan die je in groepsverband kan doen! Zeg nou eerlijk, met je eigen vrienden of collega’s slippen over de baan is natuurlijk wel het leukste. Deze 4-uur durende slipcursus, waarbij je onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland, word je bewust gemaakt van de onverwachte situaties in het verkeer. De basis om gevaren te leren herkennen en te vermijden wordt tijdens deze cursus gelegd.

Wat leer je tijdens deze cursus?

Wil je eens voelen hoe het is om een noodstop te maken zonder dat er daadwerkelijk gevaar is? Of wil je bewust goed kunnen handelen in noodsituaties of juist leren deze te voorkomen? Tijdens de 4-uur durende slipcursus komen unieke onderdelen zoals de helling en de beruchte ‘plaat’ aan de orde. Je laat jezelf en de groep waarmee je op cursus bent, trainen op het gebied van voertuigbeheersing door de kundigste en leukste instructeurs van Nederland in de auto’s van Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Om deel te nemen aan deze training dien je 18 jaar of ouder te zijn en dien je in het bezit van een geldig rijbewijs.

Vraag offerte aan

30% discount on appearals

review

Vandaag de slipcursus gedaan op het terrein in Lelystad. Zeer tevreden over de cursus! Bij aankomst hartelijk welkom geheten en koffie en thee aangeboden gekregen. Na de theorie op naar buiten en 3 oefeningen gedaan. Er wordt de tijd voor je genomen, is ruimte voor vragen en opmerkingen. Zeer tevreden, absoluut een aanrader!! – Matthijs Klein

review

Leuke rijvaardigheidstraining gehad! Je word je wel bewust van de risico’s. Er was ook ruim de tijd om de diverse parcoursen te rijden zodat je ook echt steeds beter ging reageren op de situaties. Ook n prima instructeur! Aanrader – Maarten Klaassen 

review

Goede lokatie om bepaalde rijvaardigheden wat op te vijzelen. In mijn geval een slipcursus. Dan leer je de auto toch wat beter kennen. Vooral het stuk op de natte baan is best lastig als de auto ineens wegzwiept. Aanrader. Kundige mensen en leuk om eens te doen – Eric Hammink

New Interior Collection

2todrive deelnemers

Ben je nog geen 18 jaar maar zou je graag mee willen doen aan de rijvaardigheidstraining en heb je een geldig rijbewijs? 2todrive deelnemers zijn ook van harte welkom tijdens de 3-uur durende slipcursus. De op het rijbewijs ingeschreven coach dient dan ook deel te nemen aan de cursus.

Lunch mogelijkheden

Om jullie uitje compleet te maken, verzorgen wij, indien gewenst, ook een heerlijke lunch. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van cappuccino, thee en andere warme dranken. Er zijn vele mogelijkheden!

Voorbereid op weg

Er zijn een aantal belangrijke technieken die je moet beheersen om de controle te krijgen over jouw auto in onverwachte situaties, maar ook simpelweg tijdens het rijden. De cursus start met een deel theorie, zodat je dit later in de praktijk kan toepassen. Wij zorgen ervoor dat jij na deze cursus de basis technieken onder de knie hebt en dat je weet wat je moet doen als je in onverwachte situaties terecht komt. Samen met jouw groep vrienden, collega’s of familieleden ga jij deze slipcursus als heel leuk en leerzaam ervaren!

Vraag offerte aan

30% discount on appearals

Onze trainingen

Slipcursus 3.0

Een 3 uur durende slipcursus waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Van rijden op een gladde helling tot een auto onder controle krijgen vanuit een slip. Leer het tijdens onze slipcursus 3.0!

Bekijk nu!

Personeelsuitje

Bent u op zoek naar de ideale activiteit voor een zakelijke relatie of personeelsdag? Een slipcursus bij Rijvaardigheidscentrum is een ideale activiteit waarbij u leert anticiperen op bepaalde verkeerssituaties. Rijvaardigheidscentrum biedt een spectaculair en leerzaam programma.

Bekijk nu!

Dagtraining in eigen auto

Bewust worden van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Doel is om gevaren te leren herkennen en te vermijden in de eigen auto. De nadruk van deze training ligt op het voorkomen van ongevallen.

Bekijk nu!

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact