Rijvaardigheidstraining schadepreventie

Onze dagtraining is de basistraining op het gebied van schadepreventie.

Vraag offerte aan

Doel van de training:

Op onze professionele slipbaan wordt de basis gelegd voor het omgaan met onvoorziene (gladde) weersomstandigheden. De bestuurders worden bewust gemaakt van de risico’s die deelname aan het hedendaags verkeer met zich meebrengt. Zij leren gevaren herkennen en vermijden. Het doel is om gevaren te leren herkennen en te vermijden. De nadruk van deze training ligt op het voorkomen van ongevallen.

Arbo beleid:

Voor deze training wordt een Arbo document opgesteld alsmede wordt er tijdens de training een rijstijlen analyse gemaakt op de openbare weg, die na afloop van de training met de deelnemers besproken wordt en overlegd wordt aan de werkgever. Deze documenten kunt u binnen uw actieve Arbo beleid verwerken zodat u in geval van een bedrijfsongeval (ongeluk tijdens werktijd) kunt aantonen dat u voldaan heeft aan de juiste managementfactoren. U kunt deze managementfactoren terugvinden op de website van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Daarnaast kunt u hier ons blog Werken aan verkeersveiligheid lezen over onze kijk op rijvaardigheidstrainingen als onderdeel van uw Arbobeleid.

Bekijk onze andere zakelijke trainingen

Combinatietraining Rijvaardigheidstraining

Aanvullende onderwerpen:

Deze training leent zich uitstekend voor het toevoegen van bedrijfs-, branche of groep specifieke onderdelen. Zo kunt u denken aan een onderwerpen als belading, off-road training, een workshop van uw eigen product of onze ongevallensimulator. Klik hier voor een inspiratie.

contact opnemen

Catering:

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief koffie, thee en cappuccino. Daarnaast krijgt u in de koffiepauze wat lekkers bij de koffie en wordt er een heerlijke lunch verzorgd, bestaande uit: Broodje met warme snack, 2 luxe broodjes belegd met divers beleg, soep, 1 stuks handfruit, melk en jus d’orange.

Locatie:

Deze training wordt gegeven op onze professionele slipbaan in Lelystad.

Groepsgrootte:

De groepsgrootte voor deze training is afgesteld op maximaal 10 deelnemers. Deze deelnemers worden door 1 instructeur begeleid.

Auto:

Deze training is geschikt voor lichte bedrijfswagens/personenvoertuigen. Deze training wordt gevolgd met uw eigen auto(‘s). Het is ook mogelijk om deze training met een huurauto te volgen, voor de mogelijkheden en de kosten hiervan kunt u contact met ons opnemen.

Programma:

Na een kop koffie wordt het programma gestart:

Baantraining bestaande uit: Theorie, sturen en manoeuvreren, remmen en uitwijken, plaat en gladde helling/bocht.

Tussendoor wordt een overheerlijke lunch geserveerd.

Interesse?

Neem contact met ons op via tel. 0320 783 00, vul ons contactformulier in of vraag direct een offerte aan.