Het Moderne Rijvaardigheidscentrum

Rijvaardigheidscentrum Lelystad | Verkeersveiligheid Groep Nederland is een kennis- en opleidingsinstituut dat met behulp van training, consultancy en online trainingsapplicaties een bijdrage levert aan een verhoging van duurzame mobiliteit.

Rijvaardigheidscentrum Lelystad | Verkeersveiligheid Groep Nederland is met 85.000 cursisten per jaar marktleider op het gebied van veiligheids- en duurzaamheidstrainingen voor personenvoertuigen en weerbaarheids-, vitaliteit en gezondheidstrainingen voor het goederen- en personenvervoer.

Rijvaardigheidscentrum Lelystad | Verkeersveiligheid Groep Nederland is preferred supplier van e-Driver een online preventieprogramma voor veilige duurzame verkeersdeelname.

CONTACT onze trainingen

Trainingslocatie Rijvaardigheidscentrum Lelystad

Vanaf januari 2021 is Verkeersveiligheid Groep Nederland overgenomen door Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Het voormalig ANWB testcentrum is afgelopen jaren grondig verbouwd en is klaar voor de toekomst. Alle baantrainingen worden vanaf heden op het meest moderne slipbanencomplex van Nederland gegeven. Van rijvaardigheidstrainingen tot aan (automotive) events, alles kan op deze unieke en hypermoderne locatie gerealiseerd worden.

 

Contact opnemen