De meest complete training voor uw medewerkers die zakelijk veel onderweg zijn. Met onze combinatietraining Verhoogde Rijvaardigheid leggen we niet alleen de basis voor het anticiperen op diverse onvoorziene (gladde) weersomstandigheden maar combineren wij deze met de defensief rijden training, voor maximale bewustwording en optimaal resultaat. Bewustwording, duurzaam rijden en schadepreventie gecombineerd in 1 training.

Vraag offerte aan

Doel van de training:

Op onze professionele slipbaan wordt de basis gelegd voor het omgaan met onvoorziene (gladde) weersomstandigheden. De bestuurders worden bewust gemaakt van de risico’s die deelname aan het hedendaags verkeer met zich meebrengt. Zij leren gevaren herkennen en vermijden. 

Op de openbare weg worden de bestuurder middels de SAFE methode gecoacht om het maximale rendement uit hun rit te halen en hun schadepreventie te maximaliseren.  (u kunt de volledige tekst over Defensief rijden terug vinden in onze Training Defensief Rijden) De nadruk van deze training ligt op het voorkomen van ongevallen (schadepreventie) en duurzaam rijden. 

Arbo beleid:

Voor deze training wordt een Arbo document opgesteld alsmede wordt er tijdens de training een rijstijlenanalyse gemaakt op de openbare weg, die na afloop van de training met de deelnemers besproken wordt en overlegd wordt aan de werkgever. Deze documenten kunt u binnen uw actieve Arbo beleid verwerken zodat u in geval van een bedrijfsongeval (ongeluk tijdens werktijd) kunt aantonen dat u voldaan heeft aan de juiste managementfactoren. U kunt deze managementfactoren terugvinden op de website van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Aanvullende onderwerpen:

Deze training leent zich uitstekend voor het toevoegen van bedrijfs-, branche of groep specifieke onderdelen. Zo kunt u denken aan een onderwerpen als belading, off-road training, een workshop van uw eigen product of onze ongevallensimulator.

contact opnemen

Catering:

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief koffie, thee en cappuccino. Daarnaast krijgt u in de koffiepauze wat lekkers bij de koffie en wordt er een heerlijke lunch verzorgd, bestaande uit:

Broodje met warme snack, 2 luxe broodjes belegd met divers beleg, soep, 1 stuks handfruit, melk en jus d’orange

Locatie:

Deze training wordt gegeven op onze professionele slipbaan in Lelystad.

Groepsgrootte:

Deze training wordt gegeven aan maximaal 10 personen op de slipbaan, onder begeleiding van 2 instructeurs. In de middag wordt de groep verdeeld onder 5 instructeurs. Iedere instructeur gaat dus met maximaal 2 deelnemers de openbare weg op.

Auto:

Deze training is geschikt voor lichte bedrijfswagens/personenvoertuigen. Deze training wordt gevolgd met uw eigen auto(‘s). Het is ook mogelijk om deze training met een huurauto te volgen, voor de mogelijkheden en de kosten hiervan kunt u contact met ons opnemen.

Duur van de Combinatietraining Verhoogde Rijvaardigheid:

Deze training duurt 7 uur.

Programma:

Na een kop koffie wordt het programma gestart:

Baantraining bestaande uit: Theorie, sturen en manoeuvreren, remmen en uitwijken, plaat en gladde helling/bocht.

Lunch

Openbare weg training / Training Defensief Rijden.

Interesse?

Neem contact met ons op via tel. 0320 783 00, vul ons contactformulier in of vraag direct een offerte aan.