Intensive Rijtraining

Een leuke, uitdagende en leerzame cursus!

bOEK TRAINING

Informatie

Duur: 4 uur.
Kosten: €129,- per persoon.
Groep grootte: 10 deelnemers
Vervoer: Maximaal 4 auto’s van Rijvaardigheidscentrum Lelystad, deelnemers worden verdeeld onder deze auto’s.

Wat leer je?

Tijdens de theoriecursus leer je de basis van goed én veilig autorijden

Je leert een auto kennen en beheersen in een veilige omgeving

Leer het maximale uit je remsysteem te halen tijdens de remproef

Bedwing de gladde helling tijdens deze slipcursus

Leren van de mogelijk en onmogelijkheden van een auto

Boek training

New Interior Collection

Intensive Rijtraining

Deze 4-uur durende slipcursus/rijvaardigheidstraining zorgt ervoor dat jij alle mogelijkheden en onmogelijkheden van een auto leert beheersen. Tijdens deze slipcursus wordt je begeleid door de beste instructeurs van Nederland. Je wordt je bewust van hoe kwetsbaar je bent in het dagelijkse verkeer en hoe je gevaren kunt herkennen, vermijden en hoe je hierop moet reageren. 

Wat leer je tijdens deze slipcursus?

Tijdens deze training leer je verschillende technieken te beheersen in diverse situaties. Niet alleen op een gladwegdek, maar ook hoe je uit de voeten komt op een helling. Het verhoogde reactievermogen ga je pas echt ervaren als je in een achterwielslip raakt: hierbij is snel handelen noodzakelijk. Deze cursus is niet alleen leerzaam maar ook heel leuk! 
Boek nu

30% discount on appearals

REVIEWS

Ik heb een geweldige ervaring gehad bij het Rijvaardigheidscentrum Lelystad! We kregen uitleg van een goede en enthousiaste instructeur, de auto waarin we reden was erg prettig en na afloop ga je met (nog) meer vertrouwen de weg op en weet je wat te doen als je auto gaat slippen. Kortom, een echte aanrader!

Jet Baalhuis

REVIEWS

Super leerzame slipcursus gehad. Wij hebben gekozen voor de Intensive versie. Goede uitleg, alleen de 4 uur slipcursus bestaat uit 1 uur theoretische kennis en 3 uur praktijk. Die theorie had van mij wel iets korter gemogen.Perfecte uitleg van de instructeur.
Maickel Wolter

REVIEWS

Het was een top dag veel geleerd en de uitleg was heel duidelijk. Heb het als verjaardagscadeau aan mijn zoon gedaan en hebben samen heel veel lol gehad. Top dus.

Frans de Gunst 

New Interior Collection

Voor wie is deze training geschikt?

Deze slipcursus is uitermate geschikt om de basis elementen van slippen onder de knie te krijgen en voor een betere beheersing van het voertuig. Om elke deelnemer evenveel aandacht te geven is ervoor gekozen om maximaal 10 deelnemers tegelijkertijd te trainen. Een ander leuk feitje van de 4-uur durende slipcursus is dat 2todrive deelnemers ook van harte welkom zijn! De op het rijbewijs ingeschreven coach dient dan ook deel te nemen aan de training.

Voorbereid op weg

We zitten steeds meer op de weg, files worden langer en er gebeuren enorm veel ongelukken. Wist je dat een groot deel van die ongelukken voorkomen hadden kunnen worden. Tijdens onze training leer je om beter om te kunnen gaan met gladheid, wat je moet doen als je in een slip raakt en hoe je jouw auto weer onder controle krijgt!

Contact

30% discount on appearals

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact