Slipcursus 4.0

Een leuke, uitdagende en leerzame cursus!

Boek direct

Informatie

Duur: 4 uur.
Kosten: €120,- per persoon.
Groep grootte: 10 deelnemers
Vervoer: Auto van Rijvaardigheidscentrum Lelystad 

Wat leer je?

Tijdens de theoriecursus leer je de basis van goed én veilig autorijden

Je leert een auto kennen en beheersen in een veilige omgeving

Leer het maximale uit je remsysteem te halen tijdens de remproef

Bedwing de gladde helling tijdens deze slipcursus 4.0

Leren van de mogelijk en onmogelijkheden van een auto

Boek training

New Interior Collection

Slipcursus 4.0

Deze 4-uur durende slipcursus/rijvaardigheidstraining zorgt ervoor dat jij alle mogelijkheden en onmogelijkheden van een auto leert beheersen. Tijdens deze slipcursus wordt je begeleid door de beste instructeurs van Nederland. Je wordt je bewust van hoe kwetsbaar je bent in het dagelijkse verkeer en hoe je gevaren kunt herkennen, vermijden en hoe je hierop moet reageren. 

Wat leer je tijdens deze slipcursus?

Tijdens deze training leer je verschillende technieken te beheersen in diverse situaties. Niet alleen op een gladwegdek, maar ook hoe je uit de voeten komt op een helling. Het verhoogde reactievermogen ga je pas echt ervaren als je in een achterwielslip raakt: hierbij is snel handelen noodzakelijk. Deze cursus is niet alleen leerzaam maar ook heel leuk! 
Boek nu

30% discount on appearals

Slipcursus boeken?

Wil je graag een slipcursus 4.0 volgen bij Rijvaardigheidscentrum in Lelystad? Dat kan! Bekijk hiernaast de beschikbare data en boek direct. Wil je graag meer informatie over onze trainingen, bekijk ons gehele aanbod. Heb je nog vragen? Klik op de FAQ button voor ons meest gestelde vragen.

Bekijk ons aanbod FAQ

Kies hier je datum voor de slipcursus 4.0

 

februari 2021
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Zit jouw gewenste datum er niet tussen? Klik hier voor alle beschikbare data.

REVIEWS

Echt leuk om te doen. En je wordt even met je neus op de feiten geduwd. Het personeel is leuk en aardig, de lunch is uitstekend. – Riny Heimans

REVIEWS

Leuk om mijn dochter in actie te zien. Perfecte uitleg van de instructeur. – Cees Spierenburg

REVIEWS

De hele dag je eigen auto leren kennen en vooraf de nodige uitleg op zeer luchtige wijze gebracht, kortom een leerzame en leuke dag die ik een ieder kan aanraden – Don Lamper 

New Interior Collection

Voor wie is deze training geschikt?

Deze slipcursus is uitermate geschikt om de basis elementen van slippen onder de knie te krijgen en voor een betere beheersing van het voertuig. Om elke deelnemer evenveel aandacht te geven is ervoor gekozen om maximaal 10 deelnemers tegelijkertijd te trainen. Een ander leuk feitje van de 4-uur durende slipcursus is dat 2todrive deelnemers ook van harte welkom zijn! De op het rijbewijs ingeschreven coach dient dan ook deel te nemen aan de training.

Voorbereid op weg

We zitten steeds meer op de weg, files worden langer en er gebeuren enorm veel ongelukken. Wist je dat een groot deel van die ongelukken voorkomen hadden kunnen worden. Tijdens onze training leer je om beter om te kunnen gaan met gladheid, wat je moet doen als je in een slip raakt en hoe je jouw auto weer onder controle krijgt!

Boek nu

30% discount on appearals

Onze trainingen

Slipcursus 3.0

Een 3 uur durende slipcursus waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Van rijden op een gladde helling tot een auto onder controle krijgen vanuit een slip. Leer het tijdens onze slipcursus 3.0!

Bekijk nu!

Caravan training

Leer tijdens onze intensieve caravan- en aanhangwagen dagtraining de belangrijkste technieken om bij onverwachte situaties uw aanhangwagen of caravan te beheersen.

Bekijk nu!

Rijvaardigheidstraining

met eigen auto

Bewust worden van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Doel is om gevaren te leren herkennen en te vermijden in de eigen auto. De nadruk van deze training ligt op het voorkomen van ongevallen.

Bekijk nu!

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact