3-uur durende slipcursus

Een leuke, uitdagende en leerzame cursus!

Boek direct

Informatie

Duur: 3 uur
Kosten: €85,- per persoon.
Groep grootte: 12 deelnemers
Vervoer: Auto van Rijvaardigheidscentrum Lelystad 

Wat leer je?

Je leert een auto kennen en beheersen in een veilige omgeving

Leer het maximale uit je remsysteem te halen tijdens de remproef

Bedwing de gladde helling

Krijg de auto onder controle vanuit een achterwielslip

Boek training

New Interior Collection

Slipcursus 3.0

Een 3-uur durende slipcursus/rijvaardigheidstraining, waarbij je onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland bewust wordt gemaakt dat we kwetsbaar zijn in het dagelijks verkeer. Tijdens deze cursus wordt de basis om gevaren in het verkeer te leren herkennen en te vermijden
gelegd.

Wat leer je tijdens deze cursus?

Tijdens de 3-uur durende slipcursus komen unieke onderdelen zoals de helling en de beruchte ‘plaat’ aan de orde. Je laat jezelf trainen op het gebied van voertuigbeheersing door de kundigste en leukste instructeurs van Nederland in de auto’s van Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Ben jij nog geen 18, maar wel in het bezit van een rijbewijs? Bekijk dan hier de deelname opties voor jou.

alle trainingen

30% discount on appearals

Slipcursus boeken?

Wil je graag een slipcursus 3.0 volgen bij Rijvaardigheidscentrum in Lelystad? Dat kan! Bekijk hiernaast de beschikbare data. Wil je graag met een hele groep, op een gewenste datum? Wil je graag meer informatie over onze trainingen, bekijk ons gehele aanbod. Heb je nog vragen? Klik op de FAQ-button hieronder voor onze meest gestelde vragen. 

Bekijk ons aanbod FAQ

Kies hier je datum voor de cursus 3.0

januari 2021
ma di wo do vr za zo
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zit jouw gewenste datum er niet tussen? Klik hier voor alle beschikbare data.

reviews

Hele leuke maar ook zeer leerzame dag met prima lunch – Jo Vlaaros

review

Leuk om mijn dochter in actie te zien. Perfecte uitleg van de instructeur – Cees Spierenburg

review

De hele dag je eigen auto leren kennen en vooraf de nodige uitleg op zeer luchtige wijze gebracht, kortom een leerzame en leuke dag die ik een ieder kan aanraden – Don Lamper

New Interior Collection

2todrive deelnemers

Ben je nog geen 18 jaar maar zou je graag mee willen doen aan de rijvaardigheidstraining en heb je een geldig rijbewijs? 2todrive deelnemers zijn ook van harte welkom tijdens de 3-uur durende slipcursus. De op het rijbewijs ingeschreven coach dient dan ook deel te nemen aan de cursus.

Voorbereid op weg

Er zijn een aantal belangrijke technieken die je moet beheersen om de controle te krijgen over jouw auto in onverwachte situaties, maar ook simpelweg tijdens het rijden. Wij zorgen ervoor dat jij na deze cursus de basis technieken onder de knie hebt en dat je weet wat je moet doen als je in onverwachte situaties raakt. Samen met jouw groep vrienden, collega’s of familieleden ga jij deze slipcursus als heel leuk en leerzaam ervaren!

CONTACT

30% discount on appearals

Bekijk onze trainingen

Caravan training

Leer tijdens onze intensieve caravan- en aanhangwagen dagtraining de belangrijkste technieken om bij onverwachte situaties uw aanhangwagen of caravan te beheersen.

Bekijk nu!

Slipcursus 4.0

Een 4-uur durende slipcursus/rijvaardigheidstraining, waarbij je onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland bewust wordt gemaakt dat we kwetsbaar zijn in het dagelijks verkeer.

Bekijk nu!

Slipcursus

met eigen auto

Bewust worden van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Doel is om gevaren te leren herkennen en te vermijden in de eigen auto. De nadruk van deze training ligt op het voorkomen van ongevallen.

Bekijk nu!

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact