Advanced Slipcursus

Een leuke, uitdagende en leerzame cursus!

bOEK TRAINING

Informatie

Duur: 3 uur
Kosten: €99,-
per persoon.
Groep grootte: 12 deelnemers
Vervoer: Maximaal 4 auto’s van Rijvaardigheidscentrum Lelystad, deelnemers worden verdeeld onder deze auto’s.

Wat leer je?

Je leert een auto kennen en beheersen in een veilige omgeving

Leer het maximale uit je remsysteem te halen tijdens de remproef

Bedwing de gladde helling

Krijg de auto onder controle vanuit een achterwielslip

Boek training

New Interior Collection

Advanced Slipcursus

Een 3-uur durende slipcursus/rijvaardigheidstraining, waarbij je onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland bewust wordt gemaakt dat we kwetsbaar zijn in het dagelijks verkeer. Tijdens deze cursus wordt de basis om gevaren in het verkeer te leren herkennen en te vermijden
gelegd.

Wat leer je tijdens deze cursus?

Tijdens de 3-uur durende slipcursus komen unieke onderdelen zoals de helling en de beruchte ‘plaat’ aan de orde. Je laat jezelf trainen op het gebied van voertuigbeheersing door de kundigste en leukste instructeurs van Nederland in de auto’s van Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Ben jij nog geen 18, maar wel in het bezit van een rijbewijs? Bekijk dan hier de deelname opties voor jou.

alle trainingen

30% discount on appearals

New Interior Collection

2todrive deelnemers

Ben je nog geen 18 jaar maar zou je graag mee willen doen aan de rijvaardigheidstraining en heb je een geldig rijbewijs? 2todrive deelnemers zijn ook van harte welkom tijdens de 3-uur durende slipcursus. De op het rijbewijs ingeschreven coach dient dan ook deel te nemen aan de cursus.

Voorbereid op weg

Er zijn een aantal belangrijke technieken die je moet beheersen om de controle te krijgen over jouw auto in onverwachte situaties, maar ook simpelweg tijdens het rijden. Wij zorgen ervoor dat jij na deze cursus de basis technieken onder de knie hebt en dat je weet wat je moet doen als je in onverwachte situaties raakt. Samen met jouw groep vrienden, collega’s of familieleden ga jij deze slipcursus als heel leuk en leerzaam ervaren!

CONTACT

30% discount on appearals

reviews

Hele leuke maar ook zeer leerzame dag met prima lunch – Jo Vlaaros

review

Leuk om mijn dochter in actie te zien. Perfecte uitleg van de instructeur – Cees Spierenburg

review

De hele dag je eigen auto leren kennen en vooraf de nodige uitleg op zeer luchtige wijze gebracht, kortom een leerzame en leuke dag die ik een ieder kan aanraden – Don Lamper

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact