Rijvaardigheidstraining met ongevallensimulator

Leer je auto kennen en beheersen in een veilige omgeving, waarna je in onze ongevallensimulator een heuse ‘roll-over’ gaat ervaren.

Vraag offerte aan

Doel van de training:

In de slipcursus met ongevallentraining ga je naast de standaard 3uurs training een ongevallensimulatie doen. Tijdens een auto ongeluk kun je niet meer helder nadenken. Wat je moet doen, waar je heen moet en waar je op moet letten, zijn onderdelen die onze ervaren instructeur uitlegt. In de ongevallen simulator draait de auto 180 graden, waarmee een rollovernagebootst wordt. Daarna wordt stap voor stap uitgelegd hoe je met deze situatie om moet gaan. Een echte life saver.

Arbo beleid:

Deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat van deelname. Lees hier ons blog Werken aan verkeersveiligheid over onze kijk op rijvaardigheidstrainingen als onderdeel van uw Arbobeleid.

Bekijk onze andere zakelijke trainingen

Combinatietraining Rijvaardigheidstraining

Aanvullende onderwerpen:

Deze training leent zich uitstekend voor het toevoegen van bedrijfs-, branche of groep specifieke onderdelen. Zo kunt u denken aan een onderwerpen als belading, off-road training, een workshop van uw eigen product of onze ongevallensimulator. Klik hier voor een inspiratie.

contact opnemen

Catering:

Deze training is inclusief koffie, thee en cappuccino. Wij bieden verschillende cateringmogelijkheden dit is apart bij te boeken.

Duur van de dag training:

3 uur en 45 minuten excl. lunch, deze is apart bij te boeken.

Auto:

Deze training is zowel met eigen auto’s als met huurauto’s te volgen. Indien u gebruik maakt van huurauto’s dan worden er maximaal 4 auto’s gebruikt tijdens de training.

Programma:

Na een kop koffie wordt het programma gestart:

Baantraining bestaande uit: Theorie, remmen en uitwijken, plaat, gladde helling/bocht en ongevallen-/kantelsimulator.

 

Interesse?

Neem contact met ons op via tel. 0320 783 00, vul ons contactformulier in of vraag direct een offerte aan.