Pro* Rijtraining

boek training

Informatie

Duur: 5 uur, inclusief lunch
Kosten: vanaf €184,- per persoon

Voorziening: Eigen auto of huurauto

Wat leer je?

Het verbeteren van je remweg

Leer hoe je snel kunt reageren op de situaties die je waarneemt in het verkeer

Beter voor- en achteruit manoeuvreren

Het omgaan met een uitbrekende auto

Het bewust worden van de snelheid en gevolgen daarvan

Boek training

New Interior Collection

Pro* Rijtraining

Deze rijvaardigheidstraining is bedoeld om bestuurders bewust te maken van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Het doel van deze training is om gevaren te leren herkennen en te vermijden, daarom ligt de nadruk op het voorkomen van ongevallen. Deze rijvaardigheidstraining wordt gevolgd met uw eigen auto. Het is ook mogelijk om deze training met een huurauto te volgen. Dit kan je bij jouw boeking aangeven. 

Groepsgrootte

De groepsgrootte voor deze training is afgesteld op 10 deelnemers (excl. bijrijders). Deze deelnemers worden door 1 instructeur begeleid. Bij minder dan 5 deelnemers (exclusief bijrijders) gaat de training helaas niet door, ingeschreven deelnemers kunnen dan (kosteloos) een nieuwe datum plannen.

 
Alle trainingen

30% discount on appearals

Onze trainingen

Bekijk hieronder ons uitgebreide trainingen aanbod. Heb je moeite met het kiezen van een rijtraining? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Het meest moderne rijvaardigheidscentrum van Nederland.

  • Een onvergetelijke rijervaring.
  • Leerzaam en spannend!
  • Ervaring voor jaren.

New Interior Collection

Theorie

In de theoretische uitleg wordt door middel van cijfers, illustratie en enthousiasme gewerkt aan de bewustwording van snelheid en de gevolgen daarvan. Daarnaast wordt ingegaan op de juiste zit- en stuurhouding, goede spiegelafstelling en correcte belading.

Bijrijder meenemen

Het is mogelijk om een bijrijder mee te nemen naar de rijvaardigheidstraining. Deze persoon zit samen met u in uw auto, neemt deel aan de theorie en wordt betrokken bij het trainingsprogramma. De bijrijder dient wel in bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Jongeren onder de 18 jaar die in bezit zijn van een geldig rijbewijs mogen als bijrijder plaats nemen in de auto, mits de hoofdbestuurder op de begeleiderspas is bijgeschreven. Voor € 31,00 inclusief lunch en theorieles kun je een bijrijder meenemen.

contact

30% discount on appearals

reviews

Dagcursus was zeker de moeite waard. Veel geleerd van alle oefeningen. Professionele setting, goede lunch (vegetarisch was zelf mogelijk). Hele leuk dag gehad met instructeur Bas Juk. – Bas van Dijk  

review

Gezellig personeel en leuke sfeer – Tessa

review

Mooi bedrijfsuitje gehad. Lol gehad en toch nog een hoop nuttige dingen geleerd – Michiel van Doornik

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact