Dagtraining in eigen auto 

Boek direct

Informatie

Duur: 5 uur, inclusief lunch
Kosten: €169,- per persoon, mogelijkheid tot bijrijder voor €31,00 per persoon
Voorziening: Eigen auto

Wat leer je?

Het verbeteren van je remweg

Leer hoe je snel kunt reageren opnde situaties die je waarneemt in het verkeer.

Beter voor- en achteruit manoeuvreren.

Het omgaan met een uitbrekende auto

Het bewust worden van de snelheid en gevolgen daarvan

Boek training

New Interior Collection

Dagtraining eigen auto

Deze rijvaardigheidstraining is bedoeld om bestuurders bewust te maken van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Het doel van deze training is om gevaren te leren herkennen en te vermijden, daarom ligt de nadruk op het voorkomen van ongevallen. Deze rijvaardigheidstraining wordt gevolgd met uw eigen auto. Het is ook mogelijk om deze training met een huurauto te volgen, voor de mogelijkheden en de kosten hiervan kunt u contact met ons opnemen.

Groepsgrootte

De groepsgrootte voor deze training is afgesteld op 10 deelnemers (excl. bijrijders). Deze deelnemers worden door 1 instructeur begeleid. Bij minder dan 5 deelnemers (exclusief bijrijders) gaat de training helaas niet door, ingeschreven deelnemers kunnen dan (kosteloos) een nieuwe datum plannen.

 
Alle trainingen

30% discount on appearals

Rijvaardigheidstraining met eigen auto?

Wil je graag een rijvaardigheidstraining met eigen auto volgen bij Rijvaardigheidscentrum in Lelystad? Dat kan! Bekijk hiernaast de beschikbare data. Bekijk hiernaast de beschikbare data en boek direct. Wil je graag meer informatie over onze trainingen, bekijk ons gehele aanbod. Heb je nog vragen? Klik op de FAQ button voor ons meest gestelde vragen.

Bekijk ons aanbod FAQ

Kies hier je datum voor de rijvaardigheidstraining met eigen auto

 

februari 2021
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Zit jouw gewenste datum er niet tussen? Klik hier voor alle beschikbare data.

reviews

Dagcursus was zeker de moeite waard. Veel geleerd van alle oefeningen. Professionele setting, goede lunch (vegetarisch was zelf mogelijk). Hele leuk dag gehad met instructeur Bas Juk. – Bas van Dijk  

review

Gezellig personeel en leuke sfeer – Tessa

review

Mooi bedrijfsuitje gehad. Lol gehad en toch nog een hoop nuttige dingen geleerd – Michiel van Doornik

New Interior Collection

Theorie

In de theoretische uitleg wordt door middel van cijfers, illustratie en enthousiasme gewerkt aan de bewustwording van snelheid en de gevolgen daarvan. Daarnaast wordt ingegaan op de juiste zit- en stuurhouding, goede spiegelafstelling en correcte belading.

Bijrijder meenemen

Het is mogelijk om een bijrijder mee te nemen naar de rijvaardigheidstraining. Deze persoon zit samen met u in uw auto, neemt deel aan de theorie en wordt betrokken bij het trainingsprogramma. De bijrijder dient wel in bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Jongeren onder de 18 jaar die in bezit zijn van een geldig rijbewijs mogen als bijrijder plaats nemen in de auto, mits de hoofdbestuurder op de begeleiderspas is bijgeschreven. Voor € 31,00 inclusief lunch en theorieles kun je een bijrijder meenemen.

contact

30% discount on appearals

Onderstaand vind je nog meer trainingen

Slipcursus 3.0

Een 3 uur durende slipcursus waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Van rijden op een gladde helling tot een auto onder controle krijgen vanuit een slip. Leer het tijdens onze slipcursus 3.0!

 

Bekijk nu!

Slipcursus 4.0

Een 4-uur durende slipcursus/rijvaardigheidstraining, waarbij je onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland bewust wordt gemaakt dat we kwetsbaar zijn in het dagelijks verkeer.

bekijk nu!

Caravan training

Leer tijdens onze intensieve caravan- en aanhangwagen dagtraining de belangrijkste technieken om bij onverwachte situaties uw aanhangwagen of caravan te beheersen.

 

Bekijk nu!

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact