Pro* Rijtraining

boek training

Informatie

Duur: 5 uur, inclusief lunch
Kosten: vanaf €184,- per persoon

Groep grootte: 10 deelnemers, excl. bijrijders
Voorziening: Uw eigen auto

Wat leer je?

Het verbeteren van je remweg

Leer hoe je snel kunt reageren op de situaties die je waarneemt in het verkeer

Beter voor- en achteruit manoeuvreren

Het omgaan met een uitbrekende auto

Het bewust worden van de snelheid en gevolgen daarvan

Boek training

New Interior Collection

Pro* Rijtraining

Deze rijvaardigheidstraining is bedoeld om bestuurders bewust te maken van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Het doel van deze training is om gevaren te leren herkennen en te vermijden, daarom ligt de nadruk op het voorkomen van ongevallen. Deze rijvaardigheidstraining wordt gevolgd met uw eigen auto.

Groepsgrootte

De groepsgrootte voor deze training is afgesteld op 10 deelnemers (excl. bijrijders). Deze deelnemers worden door 1 instructeur begeleid. Bij minder dan 5 deelnemers (exclusief bijrijders) gaat de training helaas niet door, ingeschreven deelnemers kunnen dan (kosteloos) een nieuwe datum plannen.

 
Boek training

30% discount on appearals

reviews

Zeer nuttige cursus (pro* rijtraining). Vol in de remmen (abs) en alsnog obstakel ontwijken. Had het niet voor mogelijk gehouden, maar het kan. Kan zo maar van pas komen. Net zoals ervaren hoe het is als je auto van achteren uitbreekt en wat je ook dan nog kunt doen. Aanrader.
Rob Meun 

review

Een leuke en leerzame dag gehad. Met je eigen MINI deelnemen met zeer ervaren en goede instructeurs die op een leuke manier uitleg geven hoe je in allerlei omstandigheden je auto onder controle kan houden. Lunch was goed verzorgt. Kortom een aanrader.
– Joris Geutjes

review

Pro training doorlopen, een aanrader om te volgen. Heel leuk gebracht door Trainer Johan. Goede training, met de juiste inhoud. De lunch is goed verzorgd. Het geld waard
Reinoud Hofsink

New Interior Collection

Theorie

In de theoretische uitleg wordt door middel van cijfers, illustratie en enthousiasme gewerkt aan de bewustwording van snelheid en de gevolgen daarvan. Daarnaast wordt ingegaan op de juiste zit- en stuurhouding, goede spiegelafstelling en correcte belading.

Bijrijder meenemen

Het is mogelijk om een bijrijder mee te nemen naar de rijvaardigheidstraining. Deze persoon zit samen met u in uw auto, neemt deel aan de theorie en wordt betrokken bij het trainingsprogramma. De bijrijder dient wel in bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Jongeren onder de 18 jaar die in bezit zijn van een geldig rijbewijs mogen als bijrijder plaats nemen in de auto, mits de hoofdbestuurder op de begeleiderspas is bijgeschreven. Voor € 49,- inclusief lunch en theorieles kun je een bijrijder meenemen.

contact

30% discount on appearals

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact