Advanced+ Slipcursus
voor groepen

Tijdens de Advanced+ Slipcursus ga je de basis vaardigheden leren waarmee je een auto uit onverwachte situaties kan halen. 

Informatie

Duur: +3 uur

Wat leer je?

Je leert een auto kennen en beheersen in een veilige omgeving

Leer het maximale uit je remsysteem te halen tijdens de remproef

Afsluitende sessie van maximaal 45 minuten in onze ongevallen simulator, waarmee een “roll-over” nagebootst wordt

Leren van de mogelijk en onmogelijkheden van een auto

offerte aanvragen

Advanced slipcursus met ongevallensimulator

“Tijdens de Slipcursus met ongevallentraining ga je de basis vaardigheden leren waarmee je een auto uit onverwachte situaties kan halen. Daarnaast gaan onze experts aan het einde van de cursus je in onze ongevallensimulator stap voor stap uitleggen wat je moet doen in het geval van een “roll-over”. Zo leer je zelfs het hoofd koel te houden als je auto niet meer op zijn wielen staat.”

Wat leer je tijdens deze training? 

Tijdens deze training leer je het maximale uit jezelf te halen en de auto te beheersen in een veilige omgeving. Er komen tijdens deze training verschillende obstakels aan bod, zodat je het maximale uit je tijd kan halen. Deze training wordt afgesloten met ongevallen simulator, waarmee een ”roll-over” nagebootst wordt. 

offerte aanvragen

30% discount on appearals

reviews

De hele dag je eigen auto leren kennen en vooraf de nodige uitleg op zeer luchtige wijze gebracht, kortom een leerzame en leuke dag die ik een ieder kan aanraden – Don Lamper 

reviews

Leuk om mijn dochter in actie te zien. Perfecte uitleg van de instructeur. – Cees Spierenburg

Reviews

Echt leuk om te doen. En je wordt even met je neus op de feiten geduwd. Het personeel is leuk en aardig, de lunch is uitstekend. – Riny Heimans

New Interior Collection

Theorie

Tijdens een ongeluk gaat alles zo snel dat het lastig is om helder na te denken. Wat moet je doen?  En waar moet je op letten? Tijdens deze training leer je juist te reageren in deze situatie. Stap in onze ongevallensimulator, waarmee je 180 graden draait en onze experts leren je hoe je veilig uit deze situatie kunt komen.

Voorbereid op weg

Hoeveel kilometers je per jaar ook rijdt of hoe ervaren je ook bent, een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan zomaar gebeuren dat je in een ongeluk terecht komt. Dit kan gebeuren door een andere bestuurder, het wegdek of doordat je wat moet ontwijken. Als je plotseling op de zijkant of ondersteboven terecht komt slaat de paniek toe, tijdens deze training leer je hoe je jezelf en eventuele inzittende in zo’n ongeval op zo’n veilig mogelijk manier uit het voertuig kunt bevrijden.

CONTACT

30% discount on appearals

Bekijk onze trainingen

Advanced Slipcursus

Een 3 uur durende slipcursus waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Van rijden op een gladde helling tot een auto onder controle krijgen vanuit een slip. Leer het tijdens onze slipcursus 3.0!

Bekijk nu!

Caravantraining

Leer tijdens onze intensieve caravan- en aanhangwagen dagtraining de belangrijkste technieken om bij onverwachte situaties uw aanhangwagen of caravan te beheersen.

Bekijk nu!

Slipcursus

met eigen auto

Bewust worden van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Doel is om gevaren te leren herkennen en te vermijden in de eigen auto. De nadruk van deze training ligt op het voorkomen van ongevallen.

Bekijk nu!

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact