Triumphroom

De Thriumphroom is compact, maar doet door zijn raampartij groots aan.

Deze zaal kunt u zowel met als zonder tafels gebruiken. Met tafels kunt u ongeveer met 12 personen een vergadering of brainstormsessie houden. Zonder tafels kun u in bioscoop opstelling met maximaal 20 personen gebruik maken van deze zaal.

De Triumphroom is compact maar doet door zijn raampartij groots aan. Laat u tijdens een training, vergadering of brainstormsessie inspireren door het groen om u heen en laat u verassen door het licht.

BOEK ZAAL

Triumphroom huren?

Wil je graag een zaal huren bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad, dat kan! Laat onderstaand je wensen achter zodat wij een passende offerte kunnen bieden. 

  ONZE ZALEN

  Upload Image...

  Showroom

  Met deze zaal zijn wij klaar voor de toekomst. De combinatie van ons rijvaardigheidsterrein en de mogelijkheid van het binnen presenteren van meerdere auto’s maakt onze locatie uniek voor Nederland.

  meer informatie
  Upload Image...

  Special stage

  Doordat zowel ons restaurant, als Legendzaal als de Pitstop gecombineerd kunnen worden, ontstaat er een bijzondere grote ruimte die ruimte biedt aan zeer grote
  groepen tot wel 200 personen.
  Meer informatie
  Upload Image...

  Pitstop

  De Pitstop is het uitermate geschikt voor het ontvangen van grote groepen en voor alle vergader/train doeleinden. De ruimte bevat standaard een beamer, maar kan voorzien worden van diverse benodigdheden.

  meer informatie