Pitstop

Een andere invalshoek

De Pitstop heeft een wijds uitzicht op het rijvaardigheidscentrum en heeft door zijn hoeksituering veel lichtinval. Hierdoor is het uitermate geschikt voor het ontvangen van grote groepen en voor alle vergader/train doeleinden.

De ruimte bevat standaard een groot 86” LG TV scherm met Bluetooth en HDMI aansluiting, maar kan voorzien worden van diverse benodigdheden.

BOEK ZAAL

Pitstop huren?

Wil je graag een zaal huren bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad, dat kan! Laat onderstaand je wensen achter zodat wij een passende offerte kunnen bieden. 

ONZE ZALEN

Upload Image...

Showroom

Met deze zaal zijn wij klaar voor de toekomst. De combinatie van ons rijvaardigheidsterrein en de mogelijkheid van het binnen presenteren van meerdere auto’s maakt onze locatie uniek voor Nederland.

meer informatie
Upload Image...

Legendzaal

De Legendzaal biedt ruimte aan een grote groep en is hierdoor uitstekend geschikt voor plenaire sessies van grotere groepen.

Meer informatie
Upload Image...

Special stage

Doordat zowel ons restaurant, als Legendzaal als de Pitstop gecombineerd kunnen worden, ontstaat er een bijzondere grote ruimte die ruimte biedt aan zeer grote groepen tot wel 200 personen.

meer informatie