Showroom

Met deze zaal zijn wij klaar voor de toekomst. De combinatie van ons rijvaardigheidsterrein en de mogelijkheid van het binnen presenteren van meerdere auto’s maakt onze locatie uniek voor Nederland.

Deze zeer grote ruimte is bijzonder geschikt voor zowel Automotive als andere evenementen. In deze zaal kunnen maximaal 5 auto’s neergezet worden of er kan gekozen worden voor 3 auto’s en een aantal stoelen, de keuze is aan u.

Naast auto’s kunt u deze zaal uiteraard ook voor andere productpresentaties, bijeenkomsten of andere doeleinden gebruiken. Kom langs voor een rondleiding en voel de speciale atmosfeer van deze zaal.

De zaal is uitgerust met een uitgiftebalie met stromend water en een vaatwasser, sfeervolle verlichting en een zeer groot presentatiescherm.

 
 
BOEK ZAAL

Showroom huren?

Wil je graag een zaal huren bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad, dat kan! Laat onderstaand je wensen achter zodat wij een passende offerte kunnen bieden. 

  ONZE ZALEN

  Upload Image...

  Special stage

  Doordat zowel ons restaurant, als Legendzaal als de Pitstop gecombineerd kunnen worden, ontstaat er een bijzondere grote ruimte die ruimte biedt aan zeer grote
  groepen tot wel 200 personen.
  meer informatie
  Upload Image...

  Legendzaal

  De Legendzaal biedt ruimte aan een grote groep en is hierdoor uitstekend geschikt voor plenaire sessies van grotere groepen.

  Meer informatie
  Upload Image...

  Triumphroom

  Onze Triumphroom is een intieme vergaderruimte die voldoende ruimte biedt voor grote inspiratie. Behoefte aan een andere omgeving dan uw vertrouwde vergaderruimte of kantoor, dan biedt de Triumphroom uitkomst! 

  meer informatie