Special stage

We kunnen onze zalen op de eerste verdieping combineren waardoor er een bijzonder grote ruimte ontstaat die plaats biedt voor zeer grote groepen tot wel 200 personen.

Doordat er verschillende schermen in zowel het restaurant als in de zalen hangen kan bij een plenaire sessie de presentatie door iedereen goed gevolgd worden.

Deze zaal is ook zeer geschikt voor (walk-in) diners en ander soortige (personeels) feesten.

 
BOEK ZAAL

Special stage zaal huren?

Wil je graag een zaal huren bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad, dat kan! Laat onderstaand je wensen achter zodat wij een passende offerte kunnen bieden. 

  ONZE ZALEN

  Upload Image...

  Showroom

  Met deze zaal zijn wij klaar voor de toekomst. De combinatie van ons rijvaardigheidsterrein en de mogelijkheid van het binnen presenteren van meerdere auto’s maakt onze locatie uniek voor Nederland.

  meer informatie
  Upload Image...

  Legendzaal

  De Legendzaal biedt ruimte aan een grote groep en is hierdoor uitstekend geschikt voor plenaire sessies van grotere groepen.

  meer informatie
  Upload Image...

  Pitstop

  De Pitstop is het uitermate geschikt voor het ontvangen van grote groepen en voor alle vergader/train doeleinden. De ruimte bevat standaard een beamer, maar kan voorzien worden van diverse benodigdheden.

  meer informatie