Legendzaal

De legendzaal biedt ruimte aan een grote groep en is hierdoor uitstekend geschikt voor plenaire sessies van grotere groepen.

Groots gevoel

Onder het toeziend oog van de groten der aarde uit de autosport leent de Legendzaal zich door zijn grootte uitstekend voor vele doeleinden. Met een maximale capaciteit van 50 personen kunt u er naast plenaire sessies tevens trainingen, workshops en zelfs diners verzorgen. De ruimte bevat standaard een groot 75” LG TV scherm met bluetooth en HDMI aansluiting, maar kan voorzien worden van diverse benodigdheden.

 

 
BOEK ZAAL

Legendzaal huren?

Wil je graag een zaal huren bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad, dat kan! Laat onderstaand je wensen achter zodat wij een passende offerte kunnen bieden. 

  ONZE ZALEN

  Triumphroom

  De Triumphroom is onze kleinste zaal en is daardoor geschikt voor vergaderingen,
  brainstormsessies en flexibele werkplek

  meer informatie

  Pitstop

  De Pitstop is het uitermate geschikt voor het ontvangen van grote groepen en voor alle vergader/train doeleinden. De ruimte bevat standaard een beamer, maar kan voorzien worden van diverse benodigdheden.

  Meer informatie

  Special stage

  Doordat zowel ons restaurant, als Legendzaal als de Pitstop gecombineerd kunnen worden, ontstaat er een bijzondere grote ruimte die ruimte biedt aan zeer grote groepen tot wel 200 personen.

  meer informatie