Een rijvaardigheidstraining als werkkostenregeling vriendelijke besteding

Vraag direct een offerte aan

Informatie

Over het algemeen gaan de Werkkostenregeling (wkr) en geschenken of bedrijfsuitjes niet samen. Werkgevers moeten de eindheffing toepassen op een teamuitje, (kerst)geschenk of bedrijfsfeest. Of zij moet de vrije ruimte binnen de werkkostenregeling hiervoor gebruiken. Er zijn echter wel wkr vriendelijke bedrijfsuitjes en kerstgeschenken. Denk aan een rijvaardigheidstraining.

BELLEN mailen Vraag offerte aan

De werkkostenregeling

Hoe de WKR er precies uit ziet kunt u het beste op de website van de belastingdienst nakijken, daar staat de meest actuele informatie. Maar de belastingdienst heeft specifieke vergoedingen en verstrekking vrijgesteld van deze regelingen. Onder deze gerichte vrijstellingen vallen ook cursussen, seminars en opleidingen. Een rijvaardigheidstraining als bedrijfsuitje of geschenk voor uw werknemer valt dus onder deze vrijstelling. Voorwaarde is wel dat de cursus, training of opleiding in het belang is van de werknemer.

contact opnemen

Het belang van een rijvaardigheidstraining voor werknemers

VRAAG OFFERTE AAN

De beoordeling of een rijvaardigheidstraining daadwerkelijk in het belang van een medewerker is valt uiteraard onder de verantwoordelijkheid van de werkgever, maar volgens onderzoek van Veilig Verkeer Nederland vindt 71% van de Nederlandse werknemers het prettig als hun werkgever hen helpt om veiliger aan het verkeer deel te nemen. En slechts een kleine 40% van de Nederlandse medewerkers heeft toegang tot een zogenaamd verkeersveiligheid beleid. Nederland BV krijgt een magere voldoende voor de wijze waarop in het werk en door de bedrijven aandacht gegeven wordt aan verkeersveiligheid. In de Nederlandse wetgeving staat vandaag de dag nog niets beschreven over een verplicht verkeersbeleid maar 35% van de Nederlandse werknemers heeft daar wel behoefte aan.

Rijvaardigheidstraining een geschenk

In onze blog ‘werken aan verkeersveiligheid’ heeft u eerder al kunnen nalezen waarom aandacht voor verkeersveiligheid op de werkvloer belangrijk is. Een rijvaardigheidstraining als bedrijfsuitje of kerstpakket is dan ook niet alleen een mooi cadeau voor uw werknemer maar de medewerkers krijgen een leerzame en nuttige training die voor u als bedrijf tevens van meerwaarde is binnen uw Arbobeleid.

Kerstpakket 2020

contact opnemen

U kunt natuurlijk gewoon een kerstpakket online bestellen of uw medewerkers zelf een kerstpakket laten samenstellen, maar u kunt natuurlijk ook een cadeaubon voor een rijvaardigheidstraining geven. Dit fiscaal aantrekkelijke kerstpakket is niet alleen leuk voor mannen maar ook zeker de moderne vrouw zal dit kerstgeschenk kunnen waarderen. Rijvaardigheidscentrum Lelystad denkt graag met u mee hoe een rijvaardigheidstraining van meerwaarde is voor uw werknemer en uw organisatie waardoor dit een mooi geschenk is voor u en uw medewerkers. Neem voor meer informatie contact met ons op.

review

Goede lokatie om bepaalde rijvaardigheden wat op te vijzelen. In mijn geval een slipcursus. Dan leer je de auto toch wat beter kennen. Vooral het stuk op de natte baan is best lastig als de auto ineens wegzwiept. Aanrader. Kundige mensen en leuk om eens te doen – Eric Hammink

review

Goede service mooi omgeving – Rudolph van Marsbergen 

 

 

review

Leuke dag en heel leerzaam voor iedereen die veel onderweg is – Wim Pluimers

Hier onder vind je nog meer trainingen

Code 95 training

Deze code 95 training is erkend door het CBR en staat voor 7 uur nascholing (praktijk) Vakbekwaamheid (code 95). Deze voor Nederland unieke training vindt plaats op ons rijvaardigheidscentrum te Lelystad.

Bekijk nu!

Training defensief rijden

Een goede basis voor uw medewerkers die regelmatig voor het werk onderweg zijn. In een kleinschalige setting (2 deelnemers op 1 instructeur) wordt er een openbare weg training gevolgd waarin diverse elementen uit het defensief rijden worden behandeld.

Bekijk nu!

Slipcursus 3.0

Een 3 uur durende slipcursus waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Van rijden op een gladde helling tot een auto onder controle krijgen vanuit een slip. Leer het tijdens onze slipcursus 3.0!

Bekijk nu!

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact