In samenwerking met Rijschool Roordink organiseren wij code 95 trainingen. Deze code 95 training is erkend door het CBR en staat voor 7 uur nascholing (praktijk) Vakbekwaamheid (code 95). Deze voor Nederland unieke training vindt plaats op ons rijvaardigheidscentrum te Lelystad.

Vraag offerte aan

Tijdens de code 95 W02-1.1 Rij optimalisatie training worden 4 verschillende onderdelen behandeld. Ieder onderdeel van de training wordt gestart met een korte theoretische uitleg van 10 minuten, daarna wordt een baantraining gedaan van 90 minuten. Iedere deelnemer rijdt daadwerkelijk 40 minuten. De overige tijd van de slipcursus vrachtwagen kijkt de deelnemer toe en doet actief mee bij vragen en aanwijzingen van de trainer.

 

Opbouw van de training

Ieder onderdeel van de training duurt 100 minuten en wordt gestart met een korte theoretische uitleg van 10 minuten, daarna wordt een baantraining gedaan van 90 minuten. Iedere deelnemer rijdt daadwerkelijk 40 minuten. De overige tijd kijkt de deelnemer toe en doet actief mee bij vragen en aanwijzingen van de trainer.

contact opnemen

Samenwerking

Deze code 95 training wordt in samenwerking met Rijschool Roordink georganiseerd op ons Rijvaardigheidscentrum in Lelystad. Voor meer informatie over de slipcursus vrachtwagen kun je bij zowel Rijvaardigheidscentrum Lelystad als bij Rijschool Roordink terecht.

.

Waarom is een slipcursus met een vrachtwagen zo belangrijk?

Het is natuurlijk niet geheel zonder reden dat een slipcursus vrachtwagen in Lelystad wordt aangeraden. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat vrachtwagenchauffeurs altijd veilig de weg op kunnen gaan. Wat de weersomstandigheden ook zijn. Een slipcursus vrachtwagen code 95 bevat alle elementen die ervoor gaan zorgen dat chauffeurs met meer kennis de weg op gaan. Het resultaat? Minder ongelukken en meer werkplezier. Welke werkgever én werknemer wordt nou niet blij van rij-optimalisatie code 95?

offerte aanvragen

Welke rijvaardigheidsaspecten komen voor in deze training?

Tijdens deze slipcursus met de vrachtwagen komen diverse rijvaardigheidsaspecten aan bod. Naast het remmen- en uitwijken op droog en nat wegdek, manoeuvreren, de cirkel en helling, gaat het ook echt om bepaalde technieken. Bij een anti slipcursus vrachtwagen van Rijvaardigheidscentrum gaat het er bijvoorbeeld ook om hoe je op een efficiënte manier het brandstofverbruik kunt gaan optimaliseren en de werking van veiligheidsvoorzieningen. Kortom: alle rijvaardigheidsaspecten die ervoor gaan zorgen dat je veilig kunt deelnemen aan het verkeer, komen terug in een slipcursus vrachtwagen code 95.

Inclusief

Deze baantraining Lelystad code 95 is inclusief ontvangst met wat lekkers, koffie, thee en cappuccino, en inclusief een lunch bestaande uit: 3 luxe broodjes belegd met divers beleg, 1 stuks handfruit, melk en jus d’orange. De training wordt afgesloten met een blikje frisdrank.

Groepsgrootte

De groepsgrootte voor de anti slipcursus vrachtwagen is afgesteld op 6 deelnemers. Deze deelnemers worden door 1 instructeur begeleid. Per dag kunnen wij maximaal 4 groepen van 6 deelnemers tegelijk trainen.

Auto

Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van eigen voertuigen.

Kosten slipcursus vrachtwagen

De kosten van een slipcursus vrachtwagen zijn afhankelijk van de groepsgrootte. Ben je benieuwd wat de slipcursus vrachtwagen Lelystad kosten zijn voor jouw groep? Vraag gerust een offerte aan. 

Duur van de training

De anti slipcursus vrachtwagen kun je in één dag volgen. Een slipcursus met de vrachtwagen duurt namelijk 7 uur. Deze code 95 training is erkend door het CBR en staat voor 7 uur nascholing (praktijk) Vakbekwaamheid (code 95)

Leerdoelen training

Kennis van de technische kenmerken en de werking van de veiligheidsvoorzieningen, teneinde voertuig onder controle te houden, de slijtage te beperken en disfuncties te voorkomen. Het brandstofverbruik kunnen optimaliseren.

Interesse in een slipcursus met de vrachtwagen?

Heb je interesse in deze baantraining Lelystad code 95 of heb je hier vragen over? Neem contact met ons op via 0320 783 001, vul ons contactformulier in of vraag direct een offerte aan.