Een relatie dag met een boodschap

Armstrong Ceiling Solutions kwam bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad voor een relatie dag met een boodschap. Zij namen een groep relaties mee voor een dag met het thema “Onze relaties veilig onderweg!”

“Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen een rijvaardigheidstraining volgen, dit draagt bij aan de verkeersveiligheid van ons allen. Daarom namen wij onze relaties mee voor een dag geheel in het teken van het veilig onderweg zijn. Rijvaardigheidscentrum Lelystad werkt met enthousiaste instructeurs met kennis en kunde. Tijdens de training hebben wij inzicht gekregen in onze eigen handelen in het verkeer, hierdoor is ons gedrag in het dagelijks verkeer veranderd. Het inzicht dat banden daadwerkelijk het verschil maken was voor ons verrassend. Wij vonden het een super ervaring en wij zijn voornemens met andere relaties terug naar Lelystad te komen om zo ons aandeel aan verkeersveiligheid te vergroten.”

Wietze Bosz / Armstrong Ceiling Solutions

Wat vinden andere klanten van ons?

“Echt leuk om te doen. En je wordt even met je neus op de feiten geduwd. Het personeel is leuk en aardig, de lunch is uitstekend.”

Riny Heimans

“Leuk om mijn dochter in actie te zien. Perfecte uitleg van de instructeur.”  

Cees Spierenburg

“De hele dag je eigen auto leren kennen en vooraf de nodige uitleg op zeer luchtige wijze gebracht, kortom een leerzame en leuke dag die ik een ieder kan aanraden”

Don Lamper

Bekijk onze slipcursussen

Zakelijk

Er zijn ontzettend veel onvoorspelbare situaties in het verkeer waar je niet altijd de controle over hebt. Denk bijvoorbeeld aan gevaarlijke weersomstandigheden en een nat wegdek…

Bekijk trainingen

Particulier

Bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad kun je als particulier terecht voor verschillende cursussen waaronder een slipcursus, motorcursus, caravancursus en meer. Bekijk ze hieronder allemaal!

bekijk trainingen

Groep

Bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad kun je als groep terecht voor de slipcursus 3.0 en slipcursus 4.0.

bekijk trainingen