Vrijgezellenfeest

Contact Offerte aanvragen

Vrijgezellenfeesten die je bijblijven

Wil jij een vrijgezellenfeest die net even wat anders is dan andere vrijgezellenfeesten? Wij hebben een breed assortiment voor vrijgezellenfeesten. Door het combineren van meerdere activiteiten kun je bij ons een uniek vrijgezellenfeest organiseren. Lees hieronder verder hoe jij een vrijgezellenfeest net even anders kunt doen.

Belangrijke momenten moeten gevierd worden

Het feit dat je gaat trouwen is natuurlijk al een feest op zich. Hoe leuk is het dan wel niet om dit te vieren met al je vrienden. Toch zijn vrijgezellenfeest ideeën al vrij snel meer van hetzelfde. Een diner gevolgd met een kroegentocht is al snel vaste prik. Dan is het toch top als jij echt iets anders hebt kunnen verzinnen. Kies daarom voor een ander soort vrijgezellenfeest. Ga op slipcursus met de bruidegom en maak er een echt vrijgezellenfeest voor mannen van. Waarmee je bij iedereen nog één keer goed de adrenaline laat stromen, voordat het uiteindelijke ja woord gegeven wordt. De verschillende arrangementen geven je voldoende keuze in activiteiten om uit te kiezen.

Vraag offerte aan

30% discount on appearals

review

Vandaag de slipcursus gedaan op het terrein in Lelystad. Zeer tevreden over de cursus! Bij aankomst hartelijk welkom geheten en koffie en thee aangeboden gekregen. Na de theorie op naar buiten en 3 oefeningen gedaan. Er wordt de tijd voor je genomen, is ruimte voor vragen en opmerkingen. Zeer tevreden, absoluut een aanrader!! – Matthijs Klein

review

Leuke rijvaardigheidstraining gehad! Je word je wel bewust van de risico’s. Er was ook ruim de tijd om de diverse parcoursen te rijden zodat je ook echt steeds beter ging reageren op de situaties. Ook n prima instructeur! Aanrader – Maarten Klaassen 

review

Goede lokatie om bepaalde rijvaardigheden wat op te vijzelen. In mijn geval een slipcursus. Dan leer je de auto toch wat beter kennen. Vooral het stuk op de natte baan is best lastig als de auto ineens wegzwiept. Aanrader. Kundige mensen en leuk om eens te doen – Eric Hammink

New Interior Collection

Niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam

Het vrijgezellenfeest met de vrienden van de bruidegom kan niet meer stuk met een cursus bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Beleef het grootste plezier samen met alle vrienden bij elkaar tijdens één van onze arrangementen. En zie hoe de verschillende onderdelen jullie af gaat, haalt de bruidegom zijn auto uit de slip, weet de getuige zijn auto vanuit overstuur te corrigeren en komt schoonvader de gladde helling omhoog?. Onze cursussen zijn niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel leerzaam.

Vrijgezellenfeest organiseren? Dat kan bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad!

Ga jij een vrijgezellenfeest organiseren? Bekijk dan wat de mogelijkheden zijn bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Bezorg de bruidegom een enerverende en onvergetelijke dag met één van onze arrangementen voor vrijgezellenfeesten. Al onze trainingen worden door de beste professionals gegeven. Meer weten over de mogelijkheden en onze arrangementen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Rijvaardigheidscentrum Lelystad via ons contactformulier, info@rclelystad.nl of 0320 738001. Wij beantwoorden al je vragen en helpen je bij het vinden van het beste arrangement.

Vraag offerte aan

30% discount on appearals

Onze trainingen

Slipcursus 3.0

Een 3 uur durende slipcursus waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Van rijden op een gladde helling tot een auto onder controle krijgen vanuit een slip. Leer het tijdens onze slipcursus 3.0!

Bekijk nu!

Personeelsuitje

Bent u op zoek naar de ideale activiteit voor een zakelijke relatie of personeelsdag? Een slipcursus bij Rijvaardigheidscentrum is een ideale activiteit waarbij u leert anticiperen op bepaalde verkeerssituaties. Rijvaardigheidscentrum biedt een spectaculair en leerzaam programma.

Bekijk nu!

Dagtraining in eigen auto

Bewust worden van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Doel is om gevaren te leren herkennen en te vermijden in de eigen auto. De nadruk van deze training ligt op het voorkomen van ongevallen.

Bekijk nu!

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact