Road Safety Dag 2022

Dinsdag 17 mei 2022

Onze Road Safety Dag 2022 staat in het teken van ‘Nieuwe mobiliteit en verkeersveiligheid’, wat kunnen wij in de toekomst verwachten van nieuwe mobiliteit en wat gaat dit betekenen voor onze verkeersveiligheid. Daarnaast is er ruimte voor netwerken en natuurlijk kunt u, als u dat wilt, op onze slipbaan een aantal korte maar praktische workshops volgen.

aanmelden

Road Safety week 2022

Iedere twee jaar staat de UN stil bij Road Safety, oftewel de wereldwijde verkeersveiligheid. Dit doen zij altijd half mei. Zo hebben zij vorig jaar de campagne ‘Streets for life #Love30’ geïntroduceerd. Met deze campagne willen zij wereldwijd aandacht vragen voor de snelheid binnen dichtbebouwde gebieden om zo de verkeersveiligheid voor met name jongeren te vergroten. 

Door voor de hand liggende redenen, was het vorig jaar voor ons niet mogelijk om uitgebreid in te haken op dit zeer belangrijke onderwerp. Daarom hebben wij, Verkeersveiligheid Groep Nederland en Rijvaardigheidscentrum Lelystad, besloten om dit jaar de eerste editie van de Road Safety week in Nederland te introduceren. Van 13 tot en met 17 mei 2022 staan wij uitgebreid stil bij diverse actuele onderwerpen omtrent Road Safety oftewel verkeersveiligheid. Met als ultieme afsluiter de Road Safety Dag op dinsdag 17 mei 2022. Bedoeld voor alle professionals die te maken krijgen met road safety en nieuwe mobiliteit vraagstukken. Hierbij kun je denken aan road safety specialisten, wagenparkbeheerders, directie en leasemaatschappijen.

Tijdens deze dag staan wij uitgebreid stil bij de vormen van nieuwe mobiliteit, risicobeheersing, brandstofbesparing en natuurlijk verkeersveiligheid.

Ben jij iemand die dagelijks te maken heeft met bovenstaande onderwerpen? Meld je dan aan voor ons Road Safety Dag op dinsdag 17 mei 2022.

Aanmelden

Programma

Inschrijven 

Elk jaar doen duizenden scholen, organisaties en gemeenschappen over de hele wereld mee om te pleiten voor ons recht om elke dag op een veilige en gezonde manier de weg op te gaan! 

  Onze trainingen

  Bekijk ze allemaal

  Advanced slipcursus

  bekijk

  Intensive rijtraining

  bekijk

  Pro* rijtraining

  bekijk