Road Safety Dag 2023

Dinsdag 16 mei 2023

Onze Road Safety Dag 2023 staat in het teken van het thema ‘rethink mobility’, wat kunnen wij doen om nu en in de toekomst veilig op weg te gaan en wat is daar voor nodig? Daarnaast is er ruimte voor netwerken en natuurlijk kunt u, als u dat wilt, op onze slipbaan een aantal korte maar praktische workshops volgen.

aanmelden

Road Safety week 2023

Iedere twee jaar staat de UN stil bij Road Safety, oftewel de wereldwijde verkeersveiligheid. Dit jaar is het thema ‘Rethink Mobility.’ Hierin staan vraagstukken zoals, hoe kunnen vervoer duurzaam maken? En wat is er specifiek noodzakelijk om een omslag te maken naar bijvoorbeeld, lopen, fietsen en openbaar vervoer? Verkeersveiligheid is een voorwaarde voor en kan ook een gevolg zijn van deze verschuiving.

En dat is exact waar wij in onze tweede editie van de Road Safety Dag op in willen haken.

Vorig jaar hebben wij in onze eerste editie een geweldige dag mogen organiseren, waarbij zo veel verschillende professionals samen kwamen. Hierbij kun je denken aan road safety specialisten, wagenparkbeheerders, directie en leasemaatschappijen. Wij nodig daarom iedereen graag weer uit voor deze verbeterde tweede editie, waarbij we niet alleen nieuwe vraagstukken aankaarten, maar ook terugblikken naar de vragen die we vorig jaar hadden. Dit wil je dus niet missen.

Tijdens deze dag staan wij uitgebreid stil bij de vormen van nieuwe mobiliteit, risicobeheersing, brandstofbesparing en natuurlijk verkeersveiligheid.

Ben jij iemand die dagelijks te maken heeft met bovenstaande onderwerpen? Meld je dan aan voor ons Road Safety Dag op dinsdag 16 mei 2023.

Aanmelden

Programma

Inschrijven 

Elk jaar doen duizenden scholen, organisaties en gemeenschappen over de hele wereld mee om te pleiten voor ons recht om elke dag op een veilige en gezonde manier de weg op te gaan! 

  Onze trainingen

  Bekijk ze allemaal

  Advanced slipcursus

  bekijk

  Intensive rijtraining

  bekijk

  Pro* rijtraining

  bekijk