Motorcursus

Boek direct

Informatie

Alle motortrainingen op ons rijvaardigheidscentrum worden georganiseerd door MotorNL. Zij organiseren verschillende motortrainingen voor zowel de beginnende als gevorderde motorrijder. Je kunt tijdens deze motorcursus dan ook rekenen op professionele begeleiding.

Bekijk het aanbod

Wat leer je?

Het anticiperen op wisselende weeromstandigheden

Jouw motor winterklaar maken

Het voorkomen van valpartijen

Het verbeteren van de remweg

Boek training

New Interior Collection

Motorcursus

Bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad werken we nauw samen met onze partner MotorNL. MotorNL biedt de meest uiteenlopende en uitdagende motortrainingen. Om veilig de weg op te gaan met jouw motor zijn er een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden, zeker als het wegdek bijvoorbeeld glad is of bij hoge snelheden. Wij bieden diverse trainingen aan zoals: Openbare weg training, training voor gevorderden, basistraining, regentraining, spring safe rider trainingen en bergtrainingen. Een overzicht van de trainingen vind je op de website van MotorNL. De motor rijvaardigheidstraining heeft uiteindelijk als doel om jou veilig de weg op te kunnen laten gaan. Wat de weersomstandigheden of verkeerssituaties op dat moment ook zijn. 

Bekijk het overzicht

Onze trainingen

De trainingen worden verzorgd door verkeersschool Jan Kremers, in samenwerking met MotorNL. Er komen tijdens de verschillende trainingen tal van onderdelen aan bod, bijvoorbeeld hoe je anticipeert op scherpe bochten, een glad wegdek of hoe je het beste de controle houdt op hoge snelheden. Daarnaast zullen er tijdens de motorcursus vragen aan bod komen als, hoe maak je jouw motor winterklaar? Hoe verklein je de kans op valpartijen? En hoe kan je het beste remmen bij natte en gladde omstandigheden? Al dit soort vraagstukken staan centraal tijdens de verschillende trainingen en worden je tot in de kleinste details uitgelegd. Een motor rijvaardigheidstraining is dan ook essentieel als je regelmatig met een motor de weg op gaat!

 

30% discount on appearals

Motorcursus boeken?

Wij bieden diverse trainingen aan zoals: Openbare weg training, training voor gevorderden, basistraining, regentraining, spring safe rider trainingen en bergtrainingen. Een overzicht van de trainingen vind je op de website van MotorNL. Heb je nog vragen over de motorcursus of vraag je jezelf af of deze motor rijvaardigheidstraining bij jou past? Klik op de FAQ-button hieronder voor onze meest gestelde vragen.

 

Bekijk ons aanbod FAQ

review

Goede lokatie om bepaalde rijvaardigheden wat op te vijzelen. In mijn geval een slipcursus. Dan leer je de auto toch wat beter kennen. Vooral het stuk op de natte baan is best lastig als de auto ineens wegzwiept. Aanrader. Kundige mensen en leuk om eens te doen – Eric Hammink

review

Goede service mooi omgeving – Rudolph van Marsbergen 

 

 

review

Leuke dag en heel leerzaam voor iedereen die veel onderweg is – Wim Pluimers

New Interior Collection

Motortrainingen voor iedereen

We streven ernaar om elke motorrijder tijdens onze trainingen beter te laten worden. Wij bieden trainingen aan op verschillende niveaus, zodat iedereen een training kan volgen. Motorrijders onder elkaar en magie: dat is waar een motorcursus voor staat. Wij zorgen er samen voor dat je na een training met een goed gevoel naar huis gaat.

contact

Hier onder vind je nog meer trainingen

Rijvaardigheidstraining
met eigen auto

Bewust worden van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Het doel is om gevaren te leren herkennen en vermijden in je eigen auto. Bij deze training ligt de nadruk op het voorkomen van ongevallen.

 

Bekijk nu!

Slipcursus 4.0

Een 4 uur durende slipcursus/rijvaardigheidstraining, waarbij je onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland bewust wordt gemaakt dat we kwetsbaar zijn in het dagelijks verkeer!

Bekijk nu!

Slipcursus 3.0

Een 3 uur durende slipcursus waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Van rijden op een gladde helling tot een auto onder controle krijgen vanuit een slip. Leer het tijdens onze slipcursus 3.0!

 

Bekijk nu!

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact