Aanvangstijd

Wij verzoeken u om minimaal 15 minuten voor aanvangstijd van de cursus aanwezig te zijn. Indien u te laat arriveert kan het zijn dat de training al is begonnen en als de groep de slipbaan al heeft betreden u geen deel meer kunt nemen aan de slipcursus.

Rijbewijs

Het in bezit zijn van een rijbewijs is voor deelname aan de rijvaardigheidstraining verplicht. U dient uw rijbewijs tijdens de deelname te kunnen tonen. Zorg er dus voor dat u deze meeneemt. Wij behouden het recht u uit te sluiten van de training indien u uw rijbewijs niet kunt tonen.

Kleding

Wij adviseren tijdens de training vrijetijdskleding en waterbestendig schoeisel te dragen en uw zonnebril mee te nemen. Het dragen van slippers is tijdens de rijvaardigheidstraining NIET toegestaan.

Bijzonderheden

Heeft u bijzonderheden (denk aan bijv. angst, medicijngebruik, zwangerschap e.d.) die van invloed kunnen zijn op uw deelname aan de cursus, meld dit dan van tevoren bij een medewerker van Rijvaardigheidscentrum Lelystad en bij de instructeur.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn altijd welkom op ons terrein, maar om ieders veiligheid te kunnen garanderen mogen ALLEEN deelnemers onder begeleiding van één van onze instructeurs de baan betreden.

Kinderen onder de 18 jaar dienen ten alle tijden onder begeleiding van een volwassenen te blijven op onze locatie, met andere woorden zij dienen ook tijdens de training onder supervisie van iemand van 18 jaar of ouder te blijven.

Onze locatie is NIET rolstoelvriendelijk. Het restaurant bevindt zich op de eerste etage en er is geen personenlift aanwezig.

Huisdieren

Binnen onze locatie is het NIET toegestaan om uw huisdier mee te nemen. Ook op het buitenterrein zijn huisdieren niet welkom, dit in verband met de veiligheid voor zowel de deelnemers als de huisdieren.

Restaurant

In ons restaurant kunt u terecht voor koffie en/of snoeperijtje. Tussen 11:00 – 15:00 op vrijdag, zaterdag en zondag is onze keuken open met een kleine lunch kaart. Bij avondtraining op vrijdag is onze keuken ook open van 16:00 – 18:00.

Komt u met een gezelschap en heeft u speciale wensen op het gebied van catering, eten of drinken? Neem dan van te voren contact met ons op.

Routebeschrijving

De Talingweg is alleen te bereiken via de Anthony Fokkerweg, op de Larserweg (N302) staat ons Rijvaardigheidscentrum aangegeven op de informatieborden.

Coronaprotocol

Bekijk de actuele maatregelen.