Beste Ecolab werknemer,

In opdracht van Ecolab en Drivetech nodigen wij u van harte uit voor een 3,5 uur durende Openbare Weg training als onderdeel van het “Behind the Wheel Training”-programma. Deze training is ontworpen om uw veiligheid tijdens zakelijke activiteiten te vergroten.

Er zijn voor deze training 3 locaties beschikbaar, te weten:

  1. Rijvaardigheidscentrum Lelystad, Talingweg 120 te Lelystad
  2. HNK (Den Bosch), Europalaan 28 D, 5232 BC ‘s-Hertogenbosch
  3. Hoofdkantoor Ecolab Nederland, Oude Rhijnhofweg 17, 2342 BB Oegstgeest

Hieronder kunt u de locatie van uw keuze selecteren, waarna u de beschikbare data direct ziet en via dit portal kunt boeken. De toewijzing van de beschikbare dagen verloopt op basis van het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Wij verzoeken u vriendelijk om snel te reageren op deze uitnodiging om uw voorkeursdatum te reserveren.

Een cruciaal onderdeel van deze training is het Driver Self Assessment (DSA), dat u online via het DriverPortal zou moeten hebben afgerond. Indien u dit nog niet hebt gedaan, verzoeken wij u vriendelijk dit zo spoedig mogelijk te voltooien.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@verkeersveiligheidgroep.nl of telefonisch via 0320-783001.

Namens Ecolab en Drivetech willen wij u hartelijk bedanken voor uw medewerking en kijken wij uit naar uw deelname aan deze waardevolle training.