CORONAVIRUS

CONTACT OPNEMEN

Gaat mijn rijvaardigheidstraining nu wel door?

Rijvaardigheidscentrum Lelystad volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wij volgen de adviezen van het RIVM op. Op 23-02 zijn er lichte versoepelingen aangekondigd, 1 versoepeling is het hervatten van rijinstructie. Dit is goed nieuws voor ons als Rijvaardigheidscentrum, dit betekent dat wij onze trainingen weer mogen hervatten met ingang van 3 maart a.s. omdat er strikte regels gelden voor het hervatten van de trainingen dient u wel rekening te houden met de strikte voorwaarden waarbinnen wij dit mogen doen, wat houdt dit voor u in?

Inzet extra auto’s

Om uw veiligheid en die van andere deelnemers te garanderen zetten wij extra auto’s in voor de rijvaardigheidstrainingen (tenzij u een rijvaardigheidstraining met eigen auto volgt). Het kan zijn dat u een auto met een andere deelnemer moet delen, waardoor u soms buiten de auto moet wachten tot u aan de beurt bent om te rijden. In de auto liggen schoonmaakmiddelen om het stuur, hendels en versnellingspook te reinigen als u dat wilt. Ook ligt er handgel in de auto om de handen regelmatig te desinfecteren. De instructeurs zien er op toe dat alle deelnemers voldoende tijd krijgen om de oefeningen/onderdelen van de training te doen.

Rijvaardigheidstrainingen in eigen bubbel

Om uw veiligheid en die van andere deelnemers te garanderen zetten wij extra auto’s in voor de rijvaardigheidstrainingen (tenzij u een rijvaardigheidstraining met eigen auto volgt) hierdoor wordt een eigen bubbel gecreëerd. Er wordt voor iedere boeking een auto ingezet, heeft u met meerdere personen tegelijk geboekt dan zit u samen in 1 auto. De instructeurs zien erop toe dat alle deelnemers voldoende tijd krijgen om de oefeningen/onderdelen van de training te doen. Nieuw is dat u de theorie via een live-stream op uw telefoon volgt voorafgaand aan de baantraining.

!!LET OP!! De trainingen gaan door, maar er gelden belangrijke maatregelen:

GEEN BEZOEKERS/TOESCHOUWERS. Door de aangescherpte maatregelen omtrent het Covid-19 virus kunnen wij helaas met ingang van 24 september 2020, voor onbepaalde tijd, alleen deelnemers van de training toelaten in ons pand. Toeschouwers/bezoekers kunnen wel op het parkeerterrein bij of in de auto wachten. Het is NIET toegestaan om over het terrein te wandelen. U dient op de parkeerplaats te blijven. Toeschouwers/bezoekers die zich hier niet aan houden wordt verzocht het terrein te verlaten. U dient ten alle tijden de aanwijzingen van het personeel van Rijvaardigheidscentrum Lelystad op te volgen.

Ik wil nu eigenlijk niet meer naar Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Kan ik mijn training annuleren/omboeken?

Volgens het RIVM is het veilig om te reizen binnen Nederland. Rijvaardigheidscentrum Lelystad is daarom gehouden aan haar algemene voorwaarden waar het annuleren/omboeken van een training in is opgenomen. Deze kun je terug vinden op onze website: https://rijvaardigheidscentrumlelystad.nl/training-voorwaarden

Ik ben grieperig. Kan ik naar Rijvaardigheidscentrum Lelystad komen?

In geval je grieperig bent en/of koorts hebt raden wij jou aan om contact op te nemen met jouw huisarts en de adviezen van het RIVM en/of de GGD op te volgen.

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Door de maatregelen vanuit het RIVM zijn wij beperkt telefonisch bereikbaar, daarom verzoeken wij u om via de mail (info@rclelystad.nl) contact met ons op te nemen. Wij danken u hartelijk voor uw begrip in deze moeilijke situatie, en wij wensen u en uw naasten veel sterkte maar vooral gezondheid toe voor de komende periode.

Team Rijvaardigheidscentrum Lelystad.

Bezoek

Locatie

Talingweg 120

Contact

0320 783 001
info@rclelystad.nl