CORONAVIRUS

CONTACT OPNEMEN

Gaat mijn rijvaardigheidstraining nu wel door?

Rijvaardigheidscentrum Lelystad moet op last van de RIVM richtlijnen haar deuren sluiten tot in ieder geval de volgende persconferentie op dinsdag 9 februari 2021. Heeft u een training geboekt tussen nu en 9 februari 2021? Dan ontvangt u uiterlijk 10 februari 2020 een persoonlijke e-mail met daarin een (om)boekingsvoucher.

Ik heb nog geen omboekingsvoucher ontvangen.

Heeft u uiterlijk vrijdag 18 december a.s. geen omboekingsvoucher per e-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@rclelystad.nl. Vermeld in de mail in ieder geval uw ordernummer, de datum van de training en de naam van degene die de training geboekt heeft.

Ik wil niet meer naar Rijvaardigheidscentrum Lelystad, kan ik mijn boeking annuleren?

Uw training wordt door ons niet geannuleerd maar verplaatst. U kunt uw training zelf annuleren maar dan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u terug vinden op onze website: https://rijvaardigheidscentrumlelystad.nl/algemene-voorwaarden/

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Door de maatregelen vanuit het RIVM zijn wij beperkt telefonisch bereikbaar, daarom verzoeken wij u om via de mail (info@rclelystad.nl) contact met ons op te nemen. Wij danken u hartelijk voor uw begrip in deze moeilijke situatie, en wij wensen u en uw naasten veel sterkte maar vooral gezondheid toe voor de komende periode.

Team Rijvaardigheidscentrum Lelystad.

Bezoek

Locatie

Talingweg 120

Contact

0320 783 001
info@rclelystad.nl