CORONAVIRUS

CONTACT OPNEMEN

Gaat mijn rijvaardigheidstraining nu wel door?

Rijvaardigheidscentrum Lelystad volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wij volgen de adviezen van het RIVM op.

Momenteel zijn rij-trainingen en rijlessen weer mogelijk, mits er aan strenge maatregelen voldaan wordt. Dit is goed nieuws voor ons als Rijvaardigheidscentrum, want dit betekent dat wij onze trainingen weer mogen hervatten.

U dient wel rekening te houden met de strikte voorwaarden waarbinnen wij dit mogen doen, wat houdt dit voor u in?

Hygiënemaatregelen

Om uw veiligheid en die van andere deelnemers te garanderen zit er in elke auto van het rijvaardigheidscentrum schoonmaakmiddelen om het stuur, hendels en versnellingspook te reinigen. Ook ligt er handgel in de auto om de handen regelmatig te desinfecteren. Het kan zijn dat u een auto met een andere deelnemer moet delen, waardoor u soms buiten de auto moet wachten tot u aan de beurt bent om te rijden.

De instructeurs zien er op toe dat alle deelnemers voldoende tijd krijgen om de oefeningen/onderdelen van de training te doen.

!!LET OP!! De trainingen gaan door, maar er gelden belangrijke maatregelen:

Coronatoegangsbewijs

Bij een bezoek aan ons Rijvaardigheidscentrum staat veiligheid voorop. Daarom is een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR- code. En neem je legitimatiebewijs mee. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Daarna schrijft u zich in op onze presentielijst.

LET OP: Een zelftest of test op papier is GEEN vervanging voor een geldige QR-code.

Bezoekers/toeschouwers zijn niet toegestaan
Door de maatregelen omtrent het Covid-19 virus mogen wij GEEN bezoekers op ons terrein toelaten. Het is ook NIET mogelijk om op ons parkeerterrein te wachten of vanaf daar te kijken. Als u iemand komt brengen voor een slipcursus of rijvaardigheidstraining moet u daarna direct het terrein verlaten.

Ik wil nu eigenlijk niet meer naar Rijvaardigheidscentrum Lelystad komen. Kan ik mijn training annuleren/omboeken?

Volgens het RIVM is het veilig om te reizen binnen Nederland. Rijvaardigheidscentrum Lelystad is daarom gehouden aan haar algemene voorwaarden waar het annuleren/omboeken van een training in is opgenomen. Deze kun je terug vinden op onze website: https://rijvaardigheidscentrumlelystad.nl/training-voorwaarden

Ik ben grieperig. Kan ik naar Rijvaardigheidscentrum Lelystad komen?

In geval je grieperig bent en/of koorts hebt raden wij u aan om contact op te nemen met uw huisarts en de adviezen van het RIVM en/of de GGD op te volgen.

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Door de maatregelen vanuit het RIVM zijn wij beperkt telefonisch bereikbaar, daarom verzoeken wij u om via de mail (vraag@rclelystad.nl) contact met ons op te nemen. Dan nemen wij binnen 5 werkdagen contact met u op.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip in deze moeilijke situatie, en wij wensen u en uw naasten veel sterkte maar vooral gezondheid toe voor de komende periode.

Team Rijvaardigheidscentrum Lelystad.

Locatie

Talingweg 120

Contact

0320 783 001
info@rclelystad.nl