CORONAVIRUS

CONTACT OPNEMEN

Gaat mijn rijvaardigheidstraining nu wel door?

Rijvaardigheidscentrum Lelystad hervat haar trainingen met ingang van 1 juni 2020 volgens de adviezen en richtlijnen van het RIVM.

Ik wil niet meer naar Rijvaardigheidscentrum Lelystad, kan ik mijn boeking annuleren?

Conform het advies en volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen de trainingen weer hervat worden. Alleen als u door Corona klachten niet naar het rijvaardigheidscentrum kunt komen krijgt u van ons een boekingsvoucher zodat u de training op een later moment kunt inhalen. Wanneer een deelnemer liever niet meer naar ons mooie rijvaardigheidscentrum komt, dan gelden voor het annuleren onze algemene voorwaarden. Deze zijn terug te vinden op onze website: https://www.rijvaardigheidscentrumlelystad.nl/training-voorwaarden

Welke “corona” maatregelen worden er genomen?

Wij hebben afgelopen tijd hard gewerkt om de vanuit het RIVM aangegeven richtlijnen binnen onze locatie toe te passen. In onze infographic op deze pagina kunt u lezen wat ons corona protocol is.

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Door de maatregelen vanuit het RIVM zijn wij beperkt telefonisch bereikbaar, daarom verzoeken wij u om via de mail (info@rclelystad.nl) contact met ons op te nemen. Wij danken u hartelijk voor uw begrip in deze moeilijke situatie, en wij wensen u en uw naasten veel sterkte maar vooral gezondheid toe voor de komende periode.

Team Rijvaardigheidscentrum Lelystad.

Bezoek

Locatie

Talingweg 120

Contact

0320 783 001
info@rclelystad.nl