Plezierig lesgeven

Rijvaardigheidscentrum Lelystad is een bijzonder mooie locatie om te werken. Het personeel is erg klantvriendelijk en ze denken mee als er een oplossing nodig is. De grote verbouwing die onlangs heeft plaats gevonden is prachtig en het lesgeven wordt hierdoor nog plezieriger!

BOGO Brandweeropleidingen verzorgt onder andere de leergang Brandweerchauffeur. Wij komen naar Rijvaardigheidscentrum Lelystad om baantraining te geven aan onze chauffeurs in opleiding. De baantrainingen zijn onderdeel van onze leergang Chauffeur OGS+. Door de baantrainingen leren we
de chauffeur om te gaan met hun voertuig in bijzondere omstandigheden waar zij tijdens een uitruk mee te maken kunnen krijgen, daarom is het voor ons belangrijk om deze baantraining te geven.

Rijvaardigheidscentrum Lelystad is een prachtige en grote baan waar veel ruimte is om met grote voertuigen te kunnen trainen. Wij raden het rijvaardigheidscentrum dan ook zeker aan, het is een prachtige locatie voor alle trainingen op het gebied van baan- en sliptrainingen.

Klaas Pit / Stichting Brandweeropleidingen BOGO

Wat vinden andere klanten van ons?

“Leuk, leerzaam en erg goed geregeld”

Michelle de Wit

“Heel modern centrum voorzien van alle voorzieningen. Ruim opgezet. Veel mogelijkheden en tof personeel”  

John de Wit

“Slipcursus gevolgd. Zou goed zijn voor iedere bestuurder”

Fer van Der Stam

Bekijk onze slipcursussen

Zakelijk

Er zijn ontzettend veel onvoorspelbare situaties in het verkeer waar je niet altijd de controle over hebt. Denk bijvoorbeeld aan gevaarlijke weersomstandigheden en een nat wegdek…

Bekijk trainingen

Particulier

Bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad kun je als particulier terecht voor verschillende cursussen waaronder een slipcursus, motorcursus, caravancursus en meer. Bekijk ze hieronder allemaal!

bekijk trainingen

Groep

Bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad kun je als groep terecht voor de slipcursus 3.0 en slipcursus 4.0.

bekijk trainingen