Bedrijfsuitje 

Contact Offerte aanvragen

Wat te doen met het bedrijfsuitje?

Gaan jullie een bedrijfsuitje organiseren? Maar is bowlen nu toch wel een beetje standaard geworden? Kies dan eens voor een volledig ander soort en origineel personeelsuitje. Met onze bedrijfsuitjes ben je een lange tijd zoet met de leukste activiteiten. Wil je meer weten? Lees dan snel verder. 

Verschillende soorten bedrijfsuitjes

Een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren is nog niet zo makkelijk. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om dit toch voor elkaar te krijgen. Kies voor een echt origineel personeelsuitje of ga voor een teambuildingsuitje om het team onderling sterker te maken. Voor alle gelegenheden is er wel een activiteit te vinden. De drie of vier uur durende rijvaardigheidstraining zal alles uit jou en jouw personeel halen. Iedereen zal leren om op verschillende lastige en gevaarlijke verkeerssituaties te anticiperen en wordt hen geleerd hoe zij moeten handelen. Daarnaast kun je na de training ervoor kiezen om met het teamuitje verder te gaan op de kartbaan. Zo sluit je deze teambuilding activiteit op een spectaculaire wijze af.

 

Vraag offerte aan

30% discount on appearals

review

Vandaag de slipcursus gedaan op het terrein in Lelystad. Zeer tevreden over de cursus! Bij aankomst hartelijk welkom geheten en koffie en thee aangeboden gekregen. Na de theorie op naar buiten en 3 oefeningen gedaan. Er wordt de tijd voor je genomen, is ruimte voor vragen en opmerkingen. Zeer tevreden, absoluut een aanrader!! – Matthijs Klein

review

Leuke rijvaardigheidstraining gehad! Je word je wel bewust van de risico’s. Er was ook ruim de tijd om de diverse parcoursen te rijden zodat je ook echt steeds beter ging reageren op de situaties. Ook n prima instructeur! Aanrader – Maarten Klaassen 

review

Goede lokatie om bepaalde rijvaardigheden wat op te vijzelen. In mijn geval een slipcursus. Dan leer je de auto toch wat beter kennen. Vooral het stuk op de natte baan is best lastig als de auto ineens wegzwiept. Aanrader. Kundige mensen en leuk om eens te doen – Eric Hammink

New Interior Collection

Onze ongevallensimulator

Wil je een echte adrenaline rush voelen? Neem dan plaats in onze ongevallensimulator. Nadat jullie de rijvaardigheidstraining hebben gedaan, ervaar je een levensechte roll-over, waarbij het dus voelt alsof je in een auto zit die omrolt. Hiermee bezorg je iedereen ongetwijfeld een onvergetelijk teamuitje en weet je wanneer je op het autodak land hoe je moet handelen om zo snel mogelijk weer veilig uit de auto te komen.

Glijden is ook een optie

Wil je toch een andere activiteit doen? Ga dan voor de slipcursus. Hiermee leert iedereen precies wat ze moeten doen op het moment dat ze met hun auto wegglijden. Dit is niet alleen spannend, maar ook nog eens ontzettend leuk. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles gebeurt op onze eigen gecontroleerde rijbaan.

Kom voor het geslaagde teamuitje naar Rijvaardigheidscentrum Lelystad

Ben jij op zoek naar het teamuitje of bedrijfsuitje? Zoek dan niet verder, want Rijvaardigheidscentrum Lelystad heeft het! Van teambuilding activiteit tot gezellig uitje, het kan allemaal. Leer jouw team om beter met elkaar samen te werken of laat ze genieten van een wel verdiend dagje weg. Of laat ze iets ervaren wat ze nog nooit eerder hebben gedaan. Je hebt niet alleen veel plezier maar het is ook nog eens zeer leerzaam, het beste van beide werelden.Rijvaardigheidscentrum Lelystad staat tot jouw beschikking. Meer weten over de mogelijkheden en onze arrangementen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Rijvaardigheidscentrum Lelystad via ons contactformulier, info@rclelystad.nl of 0320738001. Wij beantwoorden al je vragen en helpen je bij het vinden van het beste arrangement.

 

 

Vraag offerte aan

30% discount on appearals

Onze trainingen

Slipcursus 3.0

Een 3 uur durende slipcursus waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Van rijden op een gladde helling tot een auto onder controle krijgen vanuit een slip. Leer het tijdens onze slipcursus 3.0!

Bekijk nu!

Personeelsuitje

Bent u op zoek naar de ideale activiteit voor een zakelijke relatie of personeelsdag? Een slipcursus bij Rijvaardigheidscentrum is een ideale activiteit waarbij u leert anticiperen op bepaalde verkeerssituaties. Rijvaardigheidscentrum biedt een spectaculair en leerzaam programma.

Bekijk nu!

Dagtraining in eigen auto

Bewust worden van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Doel is om gevaren te leren herkennen en te vermijden in de eigen auto. De nadruk van deze training ligt op het voorkomen van ongevallen.

Bekijk nu!

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact