Actieve uitjes

Contact Offerte aanvragen

Actief dagje weg in Lelystad

Ben jij liever actief bezig tijdens een dagje uit? Dan is het bijschaven van jouw rijvaardigheid iets voor jou. Leer tijdens onze (anti) slipcursus hoe jij een auto volledig onder controle kunt houden. Naast de auto kun je natuurlijk ook meer leren over het rijden op de motor en het rijden met een aanhanger of caravan. We vertellen je hieronder meer over onze uitdagende mogelijkheden.

Actieve en leuke uitjes voor een groep

Bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad beschikken we over een breed aanbod aan verschillende soorten uitjes. Kom in je eentje je rijvaardigheid opfrissen of met een hele groep. Een actief uitje voor je gehele vriendengroep of voor de gehele afdeling? Het is allemaal mogelijk. Van verschillende soorten slipcursussen waar jij het meeste uit jezelf haalt, tot vrijgezellenfeesten of andere gelegenheden. Alle activiteiten zitten vol met actie en zullen een blijvende indruk achterlaten.

Vraag offerte aan

30% discount on appearals

review

Vandaag de slipcursus gedaan op het terrein in Lelystad. Zeer tevreden over de cursus! Bij aankomst hartelijk welkom geheten en koffie en thee aangeboden gekregen. Na de theorie op naar buiten en 3 oefeningen gedaan. Er wordt de tijd voor je genomen, is ruimte voor vragen en opmerkingen. Zeer tevreden, absoluut een aanrader!! – Matthijs Klein

review

Leuke rijvaardigheidstraining gehad! Je word je wel bewust van de risico’s. Er was ook ruim de tijd om de diverse parcoursen te rijden zodat je ook echt steeds beter ging reageren op de situaties. Ook n prima instructeur! Aanrader – Maarten Klaassen 

review

Goede lokatie om bepaalde rijvaardigheden wat op te vijzelen. In mijn geval een slipcursus. Dan leer je de auto toch wat beter kennen. Vooral het stuk op de natte baan is best lastig als de auto ineens wegzwiept. Aanrader. Kundige mensen en leuk om eens te doen – Eric Hammink

New Interior Collection

Meer dan alleen autorijden

Een actief uitje hoeft bij ons niet alleen in een auto te zijn. Bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad zijn er nog vele andere mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld een hele dag aan de slag tijdens onze caravancursus. Waarmee jij de fijne kneepjes van het rijden met een aanhangwagen leert. Met deze acht uur durende cursus ben je de hele dag voorzien. Daarnaast wordt je lunch geheel door ons verzorgd. Teamuitje of met een vriendengroep? Kies dan als actief uitje voor een spannende slipcursus samen met een kartarrangement. Na de cursus gaan jullie naar Kartcentrum Lelystad voor een sessie of zelfs wedstrijd karten.

Op zoek naar actieve uitjes? Kom naar Rijvaardigheidscentrum Lelystad

Ben jij nog opzoek naar een spannende dagindeling? Of wil je samen met je vrienden of collega’s een onvergetelijke dag beleven? Kom dan naar Rijvaardigheidscentrum Lelystad. Bij ons vind je altijd een geschikt arrangement. Onze ervaren instructeurs staan maar al te graag voor je klaar om je een uitzonderlijke ervaring te bieden. Heb je vragen of wil je een arrangement boeken? Neem dan contact op via info@rclelystad.nl of 0320 738 001.

Vraag offerte aan

30% discount on appearals

Onze trainingen

Slipcursus 3.0

Een 3 uur durende slipcursus waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Van rijden op een gladde helling tot een auto onder controle krijgen vanuit een slip. Leer het tijdens onze slipcursus 3.0!

Bekijk nu!

Personeelsuitje

Bent u op zoek naar de ideale activiteit voor een zakelijke relatie of personeelsdag? Een slipcursus bij Rijvaardigheidscentrum is een ideale activiteit waarbij u leert anticiperen op bepaalde verkeerssituaties. Rijvaardigheidscentrum biedt een spectaculair en leerzaam programma.

Bekijk nu!

Dagtraining in eigen auto

Bewust worden van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Doel is om gevaren te leren herkennen en te vermijden in de eigen auto. De nadruk van deze training ligt op het voorkomen van ongevallen.

Bekijk nu!

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact