Beste medewerker,

Veiligheid is een prioriteit voor Abbott.

Omdat de medewerkers zich bijna dagelijks in het verkeer begeven, willen we ook het maximale doen om de verkeersveiligheid te garanderen.

Daarom ontvang je vandaag de uitnodiging voor een Verhoogde Rijvaardigheidstraining van 4 uur op de prachtig locatie van Rijvaardigheidscentrum Lelystad.

Deze rijtraining is verplicht voor de uitgenodigde werknemers. De lunch is inbegrepen.

 

Ochtend:

08.30 ontvangst met een kopje koffie

09.00 start training

13.00 einde training, evaluatie met een luxe lunch

 

Middag:

12.00 ontvangst met lunch

13.00 start training

17.00 einde training, evaluatie met een frisdrankje

Boek training

 

Verhoogde Rijvaardigheidstraining 4 uur

In deze training leert u schades en ongevallen te voorkomen. Na de interactieve theoriesessie volgen leerzame en spannende praktijkoefeningen. De oefeningen worden meerdere keren door iedere deelnemer gedaan.

De basis van veilig rijden | Praktijk

Op een modern trainingscircuit maken deelnemers kennis met de nieuwste inzichten over een veilige zit- en stuurhouding. Daarbij is er bijzondere aandacht voor het (preventieve) belang van een goed ontwikkelde kijktechniek.

Remmen en uitwijken | Praktijk

Een obstakel op de weg of een plotselinge file? Iedereen maakt het vroeg of laat een keer mee. Tegelijkertijd worden moderne veiligheidssystemen in het voertuig vaak niet optimaal benut. Tijdens deze realistische oefening ervaren deelnemers hoe de remweg tot een minimum kan worden beperkt en hoe een obstakel veilig kan worden ontweken.

Controle houden bij gladheid | Praktijk

Door gladheid of een te snel genomen bocht kan het voertuig grip verliezen. Onze natuurlijke reactie verergert de situatie. Deze waardevolle oefening geeft inzicht hoe controleverlies over het voertuig kan worden voorkomen.

Afleiding in het verkeer | Praktijk

In de theorie hebben wij het al uitvoerig gehad over afleiding in het verkeer. De theorie gaan wij nu in de praktijk brengen. In deze unieke oefening ervaren deelnemers in het “WhatsApp” laantje wat afleiding in het verkeer met je doet. Kun je wel echt 2 dingen tegelijk?

Voertuigen

De training wordt in een voertuig van Rijvaardigheidscentrum Lelystad gegeven.

Om je training te boeken kun je op de onderstaande button klikken en in de agenda kijken naar de beschikbare plaatsen. Boek snel deze mooie training en ga daarna veiliger de weg op!!

Boek training