Rijvaardigheidstraining

Er zijn ontzettend veel onvoorspelbare situaties in het verkeer waar je niet altijd de controle over hebt. Denk bijvoorbeeld aan gevaarlijke weersomstandigheden en een nat wegdek. Bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad leer je, door middel van verschillende cursussen, te anticiperen op bepaalde verkeerssituaties.

Vraag offerte aan

Het programma

Rijvaardigheidscentrum Lelystad biedt verschillende slipcursussen en rijvaardigheidstrainingen aan, waarbij iedere cursus bestaat uit een deel theorie en praktijk. Tijdens de theorieles leert u de basis de auto kennen en in de praktijk voer je de mogelijkheden van een auto uit. Onder begeleiding van de beste instructeurs van Nederland leer je de beste technieken op het gebied van rijvaardigheid.

Bekijk de zakelijke trainingen

Rijvaardigheidstraining

Bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad kunt u ook terecht voor een rijvaardigheidstraining. Een rijvaardigheidstraining verschilt qua inhoud erg van een slipcursus. Bij een rijvaardigheidstraining ligt de focus voornamelijk op het tijdig herkennen en voorkomen van gevaarlijke situaties waarbij je gelijk jouw individuele rijgedrag gaat verbeteren. Een rijvaardigheidstraining bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad bestaat uit theorie en praktijk.

Contact opnemen

Rijvaardigheidscentrum Lelystad

Rijvaardigheidscentrum Lelystad ligt nabij de A6 en is gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer. Wilt u meer informatie over de verschillende slipcursussen en
rijvaardigheidstrainingen of zou u graag een cursus bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad willen volgen? Neem gerust contact met ons op via 0320 783 001 of stuur een mail naar info@rclelystad.nl
Offerte aanvragen

Slipcursussen

Met ons brede aanbod aan slipcursussen ziet er voor iedereen wat tussen. Rijvaardigheidscentrum Lelystad biedt vier verschillende slipcursussen aan.
Slipcursus 3 uur: Tijdens een 3-uur durende slipcursus ervaar je verschillende onderdelen en leer je hierop te anticiperen. Tijdens deze slipcursus komen unieke onderdelen aan bod zoals de helling en de beruchte plaat. Situaties die je in het dagelijks leven kunt tegenkomen op de weg, zal je tijdens deze cursus op leren anticiperen.
 
Slipcursus 4 uur: Deze slipcursus lijkt qua inhoud erg op de 3-uur durende slipcursus, maar biedt de mogelijkheid tot extra begeleiding voor degene die dit nodig hebben. Daarnaast is de praktijkduur langer, waardoor je diverse onderdelen nog beter onder de knie kunt krijgen. Na de theorieles gaat u aan de slag met verschillende stuur-, rem en sliponderdelen.
 
Slipcursus met kartarrangement: Tijdens deze slipcursus haalt u het maximale uit uzelf in combinatie met unieke onderdelen. U krijgt de mogelijkheid om de dag spectaculair af te sluiten bij het nabijgelegen Kartcentrum Lelystad;
 
Slipcursus met ongevallensimulator: Een bijzondere slipcursus in combinatie met een ervaring in een ongevallensimulator. Qua inhoud lijkt deze slipcursus op de 3- en 4 uur durende slipcursus, met als toevoeging een sessie in onze ongevallensimulator.

Zakelijke trainingen

Zakelijke relatie of personeelsdag

Ben je op zoek naar de ideale activiteit voor een zakelijke relatie of personeelsuitje? Een slipcursus bij Rijvaardigheidscentrum is een ideale activiteit waarbij je leert anticiperen op bepaalde verkeerssituaties.

Bekijk cursus

Combinatietraining

De elektrische auto wordt door de maatregelen uit het klimaatakkoord fiscaal aantrekkelijk gemaakt, maar kampt nog steeds met een negatief imago.

bekijk cursus

Rijvaardigheidstraining

Er zijn ontzettend veel onvoorspelbare situaties in het verkeer waar je niet altijd de controle over hebt. Denk bijvoorbeeld aan gevaarlijke weersomstandigheden en een nat wegdek

bekijk cursus