Rijvaardigheidstraining voor zakelijke relatie of personeelsuitje

Ben je op zoek naar de ideale activiteit voor een zakelijke relatie of personeelsuitje? Onze rijvaardigheidstrainingen zijn niet alleen heel leuk voor iedereen die auto rijdt, maar je leert ook nog een anticiperen op verschillende verkeerssituaties. Een training bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad is dus een spectaculair en leerzaam uitje voor elk bedrijf.

Vraag offerte aan

Rijvaardigheistrainingen voor zakelijk relaties

Om je een ruime keuze aan te bieden heeft het Rijvaardigheidscentrum Lelystad verschillende rijvaardigheidstrainingen.

Bekijk onze andere zakelijke trainingen

Bedrijfstrainingen

Rijvaardigheidstraining 3 uur

Tijdens een 3-uur durende rijvaardigheidstraining ervaar je verschillende onderdelen en leer je hierop anticiperen. Tijdens deze rijvaardigheidstraining komen unieke onderdelen aan bod, zoals de helling en de beruchte plaat. Situaties die je in het dagelijks leven kunt tegenkomen op de weg, maar waar je niet zo vaak aan zal denken. Om deel te nemen aan deze rijvaardigheidstraining dien je 18 jaar of ouder te zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs.
contact opnemen

Rijvaardigheidstraining 4 uur

Deze rijvaardigheidstraining gaat qua inhoud verder waar de 3 uur durende rijvaardigheidstraining stopt. Er is namelijk meer ruimte om ervoor te zorgen dat alle deelnemers meer persoonlijke aandacht krijgen. Daarnaast is er meer tijd voor de behandeling van de onderdelen. Heb je een specifieke vraag over een onderdeel, tijdens deze training is er tijd om deze gezamenlijk te behandelen.

Rijvaardigheidscentrum Lelystad

Rijvaardigheidscentrum Lelystad ligt nabij de A6 en is gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer. Wilt u meer informatie over de verschillende slipcursussen en rijvaardigheidstrainingen of zou u graag een cursus bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad willen volgen? Neem gerust contact met ons op via 0320 783 001 of stuur een mail naar info@rclelystad.nl.

Rijvaardigheidstraining met kartarrangement

Tijdens deze rijvaardigheidstraining krijg je een combinatie van unieke onderdelen, waarbij je het maximale uit jezelf haalt. Na de rijvaardigheidstraining sluit je de dag spectaculair af bij het nabijgelegen Kartcentrum Lelystad, waar je 2 kartsessies van ieder 10 minuten krijgt.
 

Rijvaardigheidstraining met ongevallensimulator

Een bijzondere rijvaardigheidstraining in combinatie met een ervaring in een ongevallensimulator waar een echte “roll-over” wordt nagebootst. Qua inhoud lijkt deze rijvaardigheidstraining op de 3- en 4 uur durende rijvaardigheidstraining, in combinatie met een sessie in onze ongevallensimulator waarbij stap voor stap wordt uitgelegd wat je in zo’n situatie zou moeten doen. 2todrive deelnemers die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs krijgen ook de mogelijkheid om mee te doen aan deze rijvaardigheidstraining!
BEKIJK ONZE BEDRIJFSTRAININGEN