Inspiratie aanvullende onderwerpen

Op veel van onze training kunt u bedrijfs-, branche of groep specifieke onderdelen toevoegen. Zo kunt u denken aan een onderwerpen als belading, off-road training, een workshop van uw eigen product of onze ongevallensimulator.

Vraag offerte aan

Beladen van een auto

Onlangs kwam Defensie langs voor een rijvaardigheidstraining met aanvullend onderwerp ‘Het beladen van een auto’. De vraag vanuit Defensie als werkgever was of zij de auto wel juist belaadde en wat de consequentie was op het moment dat zij dit niet juist deden. Hierop hebben wij samen met onze instructeur Bas Juk een les ontwikkelt over het beladen van de wagens, het zekeren van de lading en de uitwerking van lading op het weggedrag van de auto. Daarna werd op onze slipbaan het verschil getest tussen een noodstop met een vol beladen auto en een ‘lege’ auto. Een serieus bewustwordingsmoment voor de deelnemers.

Ongevallen- en kantelsimulator

Tijdens een auto ongeluk kun je niet meer helder nadenken. Wat je moet doen, waar je heen moet en waar je op moet letten, zijn onderdelen die onze ervaren instructeur uitlegt. In de ongevallensimulator draait de auto 180 graden, waarmee een “roll-over” nagebootst wordt. Daarna wordt stap voor stap uitgelegd hoe je met deze situatie om moet gaan. Een echte “lifesaver”

Verkeersquiz

In 2018 bleek uit onderzoek van Veilig Verkeer Nederland dat de verkeersregels bij veel Nederlanders erg ver waren weggezakt. Met een verkeersquiz wordt de kennis getest en omdat de antwoorden daarna direct in beeld komen daarnaast ook op een leuke en leerzame wijze opgefrist.

Introductie / workshop nieuwe producten

Heeft u nieuwe producten die bij uw personeel geïntroduceerd moeten worden of waar uw medewerkers een training voor moeten volgen. Wij hebben meerdere (grote) ruimtes beschikbaar die uitermate geschikt zijn voor introducties en trainingen. Ook zijn deze ruimtes beschikbaar voor een teammeeting of bedrijfspresentatie. Er is zelfs ruimte om meerdere auto’s binnen te zetten.

Workshops

Wilt u een rijvaardigheidstraining combineren met een workshop of sportelement, ook dat is mogelijk. Zo gingen verschillende bedrijven u al voor met een workshop boksen, een coopertest en een workshop managementstijlen. Wij hebben meerdere (grote) ruimtes beschikbaar die uitermate geschikt zijn voor workshop, maar ook ons terrein leent zich uitstekend voor een sportonderdeel.

Spreker

Heeft u een spreker uit uw eigen branche die u graag een presentatie wilt laten geven of wilt u een specialist uit de rijvaardigheidswereld een ander licht laten schijnen op de hedendaagse verkeerssituaties? Ook dit kan.

Bekijk onze andere zakelijke trainingen

Combinatietraining slipcursus

Interesse?

Neem contact met ons op via tel. 0320 783 00, vul ons contactformulier in of vraag direct een offerte aan.
contact opnemen