Rijvaardigheidstraining met kartarrangement

Ga met dit arrangement op zoek naar de Max in jezelf

Vraag offerte aan

Doel van de training:

Tijdens een 3 uur durende anti-slipcursus ga je het maximale uit onze auto en jezelf halen. Na een korte transfer, op eigen gelegenheid, van het rijvaardigheidscen trum naar Kartcentrum Lelystad (maximaal 3 minuten) rijd je 2 sessies van 10 minuten in huurkarts waarbij snelheden van 80 km/uur gehaald kunnen worden

Arbo beleid:

Deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat van deelname. Lees hier ons blog Werken aan verkeersveiligheid over onze kijk op rijvaardigheidstrainingen als onderdeel van uw Arbobeleid.

Bekijk onze andere zakelijke trainingen

Combinatietraining Rijvaardigheidstraining

Aanvullende onderwerpen:

Deze training leent zich uitstekend voor het toevoegen van bedrijfs-, branche of groep specifieke onderdelen. Zo kunt u denken aan een onderwerpen als belading, off-road training, een workshop van uw eigen product of onze ongevallensimulator. Klik hier voor een inspiratie.

contact opnemen

Catering:

Deze training is inclusief koffie, thee en cappuccino. Wij bieden verschillende cateringmogelijkheden dit is apart bij te boeken.

catering

Duur van de dag training:

3:45 uur (excl. transfer naar Kartcentrum Lelystad /omkleedtijd en lunch is apart bij te boeken)

Auto:

Deze training is zowel met eigen auto’s als met huurauto’s te volgen. Indien u gebruik maakt van huurauto’s dan worden er maximaal 4 auto’s gebruikt tijdens de training.

Programma:

Na een kop koffie wordt het programma gestart:

Theorie, remmen en uitwijken, plaat, gladde helling/bocht en karten 

Interesse?

Neem contact met ons op via tel. 0320 783 00, vul ons contactformulier in of vraag direct een offerte aan.