Basic training 

Boek training

Informatie

Duur: 2,5 uur
Kosten: €85,- per persoon
Groep grootte: 12 deelnemers
Vervoer: Maximaal 4 auto’s van Rijvaardigheidscentrum Lelystad, deelnemers worden verdeeld onder deze auto’s.

Wat leer je?

Theorie van gripverlies

Juiste stuur- en zithouding en de invloed hiervan op uw weggedrag of gevolg hiervan bij een ongeluk

Kijktechnieken om te leren anticiperen op (onvoorziene) situaties

Onder- en overstuur

Remmen op een gladde ondergrond

Tijdens onze trainingen wordt er gebruik gemaakt van een voertuig van Rijvaardigheidscentrum Lelystad, dit betreft handgeschakelde en automaat voertuigen (keuze kunt u opgeven bij de boeking) inclusief verzekering.

Boek training

New Interior Collection

Basic training

Tijdens onze basic training wordt er letterlijk de basis gelegd. De nadruk van deze training ligt op de bewustwording bij een glad wegdek zowel tijdens het remmen als in de bocht. Ook wordt er nieuw inzicht gegeven in de basis van het autorijden met een veilige houding en het toepassen van de juiste kijk- en stuurtechniek.

Wat leer je tijdens deze cursus?

Je doet ervaring op met onderstuur en overstuur, leert in een te snel genomen bocht weer de controle over de auto te krijgen. Daarnaast leer je anticiperen op plotseling gripverlies tijdens het remmen. Tijdens alle oefeningen word je begeleid door de beste instructeurs van Nederland.

Boek training

30% discount on appearals

reviews

Erg leerzame en leuke basis cursus gevolgd. Nu gaan we de vervolgtraining volgen. Eigenlijk een ‘moetje’ voor iedereen die auto rijdt en veilig op weg wil blijven gaan. Je kunt hier oefenen met situaties die hopelijk nooit voorkomen, maar waardoor je beter weet wat je wel en vooral niet moet doen wanneer je auto wegslipt.
Henny Hendriks  

review

Leuke training, zelfs de basic. Vooral het in de hand houden van de auto bij gladheid is erg nuttig als je het nog weet wanneer het een keer in het echt gebeurt. Aardige instructeur en perfecte auto’s voor zo’n training. Komen terug voor de advanced 🙂
Sylvia Commandeur

review

Leuke instructeur, auto’s zijn nieuw en rijden goed, keus tussen automaat en handbak. Wij deden de korte training (2,5u). Erg leerzaam, en zelfs te kort voor mijn smaak! Ik zat er net lekker in. Ik ga zeker een keer een langere (of andere soortgelijke) cursus doen!
R

New Interior Collection

Waarom een slipcursus bij ons boeken?

  • Beste prijs / kwaliteit verhouding van Nederland
  • 96% beoordeelt de training met goed of hoger
  • 95% beoordeelt de locatie met goed of hoger
  • Te boeken op zaterdag en zondag
  • Wat klanten over deze training zeggen: Een slipcursus zou verplicht moeten worden. Erg leerzaam en nuttig

Theorie

In de theoretische uitleg wordt door middel van cijfers, illustratie en enthousiasme gewerkt aan de bewustwording van snelheid en de gevolgen daarvan. Daarnaast wordt ingegaan op de juiste zit- en stuurhouding, goede spiegelafstelling en correcte belading.

contact

New Interior Collection

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te informeren naar de mogelijkheden!

Contact